Tenis: Tecău şi Rojer, calificaţi în finala de dublu la Paris (ATP Masters 1.000)

Tenis: Tecău şi Rojer, calificaţi în finala de dublu la Paris (ATP Masters 1.000)

Perechea alcătuită din tenismanul român Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat, sâmbătă, în finala probei de dublu din cadrul turneului ATP Masters 1.000 de la Paris, dotat cu premii totale de 4.872.105 euro, după 6-1, 7-5 cu favoriţii numărul doi, americanii Mike Bryan şi Jack Sock.

Tecău şi Rojer s-au impus în exact o oră de joc, având procentaje excelente la serviciu, 88% la primul şi 78% la al doilea. Cuplul româno-olandez nu a oferit adversarilor nicio şansă de break în acest meci.

Tecău şi partenerul său şi-au asigurat un cec de 141.820 euro şi 600 de puncte ATP la dublu.

În finală, Tecău şi Rojer vor juca împotriva cuplului format din spaniolul Marcel Granollers şi americanul Rajeev Ram, care a profitat de neprezentarea principalilor favoriţi în semifinale, austriacul Oliver Marach şi croatul Mate Pavic.

Pentru Tecău va fi a 54-a finală de dublu din carieră şi a treia din 2018, după titluri câştigate la Dubai şi Winston-Salem.
AGERPRES (editor: Mihai Ţenea, editor online: Daniela Juncu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte! Și lumea crede că rușii sunt blocați total....

2 VIDEO O „dronuță” kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor

3 VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja? / Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism

4 O poză care a generat peste 1000 de comentarii

5 Interesante amănunte...