Tenis: Tecău și Rojer, calificați în sferturile probei de dublu la Indian Wells (ATP Masters 1.000)

Tenis: Tecău și Rojer, calificați în sferturile probei de dublu la Indian Wells (ATP Masters 1.000)

Perechea alcătuită din tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat, luni, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ATP World Tour Masters 1.000 de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 6.993.450 dolari, după 6-4, 6-3 cu britanicii Daniel Evans/Andy Murray.

Tecău și Rojer s-au impus în doar 66 de minute și vor juca în sferturi contra cuplului format din Jamie Murray, fratele liderului mondial la simplu (Andy Murray), și brazilianul Bruno Soares, cap de serie numărul patru.

Perechea româno-olandeză și-a asigurat un cec de 48.010 dolari și 180 puncte ATP.

Tecău și Rojer i-au învins pe Murray și Soares în singura lor confruntare, anul trecut, în sferturi la Cincinnati (ATP Masters 1.000), cu 4-6, 6-2, 11-9.

Tenismanul român Florin Mergea și pakistanezul Aisam-Ul-Haq Qureshi au fost învinși de cuplul Gilles Muller (Luxemburg)/Sam Querrey (SUA) cu 6-1, 1-6, 10-6, luni, în optimile de finală la Indian Wells.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”