Tenis: Turneul WTA de la Indian Wells - Serena Williams rămâne ambiţioasă

Tenis: Turneul WTA de la Indian Wells - Serena Williams rămâne ambiţioasă

Pentru turneul feminin care debutează miercuri la Indian Wells, o singură întrebare îşi pun observatorii: ce speră Serena Williams, devenită mamă în septembrie anul trecut, la revenirea sa după mai mult de un an de absenţă?

''Sunt nerăbdătoare, toată lumea trebuie să aibă ambiţii mari la Indian Wells, inclusiv eu'', a spus jucătoarea americană de tenis.

La 36 de ani, Serena Williams, câştigătoare a 23 de titluri de Mare Şlem, nu a mai apărut în circuitul WTA de peste un an.

Ea a disputat două turnee demonstrative, la Dubai în decembrie şi la New York luni, precum şi un dublu fără miză în primul tur al Fed Cup săptămâna trecută, însă, potrivit antrenorului său Patrick Mouratoglou, revenirea sa după naşterea micuţei Alexis Olympia şi complicaţiile medicale postnatale reprezintă ''cea mai mare provocare din cariera ei''.

''Ea ştie că pentru revenirea la cel mai bun nivel al său este nevoie de timp, mai sunt încă trei turnee de Mare Şlem în 2018, acestea vor fi cele trei obiective ale anului pentru ea'', a explicat Mouratoglou pe site-ul WTA.

În primul său meci de la Indian Wells, Serena Williams o va întâlni sâmbătă pe kazaha Zarina Dias, nr. 53 mondial, pe care a învins-o în cele două confruntări ale lor. AGERPRES (autor: Teodora Oprea, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată decăderea unei dive...

2 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

3 Regele proștilor și-a băgat partidul în faliment! / Ponta pierde și salariul și Tesla X de 130.000 de euro de l…

4 AUDIO „Vin și te iau din pat și acolo la tine, de față cu mumă-ta și cu tac-tu, îți tai capu’!”

5 Nicio surpriză! Mihaela Rădulescu „rupea paturile” încă de tinerică!