Tenis: "Vă rog, ajutați-mă", a strigat adversara Soranei Cîrstea la Wimbledon, americanca Bethanie Mattek-Sands

Tenis: "Vă rog, ajutați-mă", a strigat adversara Soranei Cîrstea la Wimbledon, americanca Bethanie Mattek-Sands

"Vă rog ajutați-mă! Vă rog, vă rog", a strigat urlând de durere jucătoarea americană de tenis Bethanie Mattek-Sands, lungită pe mijlocul terenului, după ce genunchiul său drept s-a răsucit și a obligat-o să abandoneze, joi, în runda a doua a turneului de tenis de la Wimbledon.

Scena dramatică s-a produs în debutul setului 3 al partidei cu românca Sorana Cîrstea (la 40-15 pentru aceasta) și a făcut înconjurul rețelelor de socializare. Incidentul s-a produs în momentul în care Mattek-Sands a venit la fileu să salveze o minge și a alunecat prăbușindu-se pe gazonul de pe terenul nr.17, contorsionată de durere.

Americanca a cerut ajutor în repetate rânduri, în timp ce Sorana a sărit peste fileu și s-a îndreptat spre ea, făcând apel, la rândul ei, la ajutor cu un chip speriat. Soțul americancei a încercat să o liniștească în secundele scurse până la sosirea echipei medicale, în timp ce Cîrstea, care egalase scorul, 4-6, 7-6 (7/4), a izbucnit în lacrimi.

"M-am panicat. Nu am văzut niciodată o astfel de accidentare înainte, iar genunchiul era într-o stare foarte proastă. Este ceva ce nu vezi decât în filme", a declarat Sorana.

"Am încercat să o liniștesc, dar m-am panicat. M-am simțit neputincioasă. Aș fi vrut să pot face mai mult. Nu aș dori așa ceva nici celui mai mare dușman al meu", a mai spus jucătoarea română.

"Timpul până la sosirea echipei medicale, mi s-a părut o eternitate", a adăugat Sorana Cîrstea, care nu crede că accidentarea adversarei sale s-a datorat terenului, de care, de altfel, s-au plâns mai mulți jucători.

"Noi știm, cu toții, că iarba este mai periculoasă decât terenurile pe zgură sau suprafață dură. Dar ce s-a întâmplat astăzi, este ghinion. Oricui i se putea întâmpla", a conchis Sorana, care s-a calificat în runda a treia a turneului pe iarbă de la Wimbledon, al treilea de Mare Șlem al anului.

Partenera de dublu a americancei Mattek-Sands, cehoaica Lucie Safarova, alături de care a câștigat cinci trofee majore, dar niciodată Wimbledonul, a izbucnit și ea în lacrimi.

"Este o accidentare urâtă la genunchi și a fost condusă direct la spital", a comentat WTA pe contul de Twitter.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…