Tenis: "Viața continuă", declară Nadal după eliminarea de la Wimbledon

Tenis: "Viața continuă", declară Nadal după eliminarea de la Wimbledon

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numărul 2 mondial, a afirmat că nu se aștepta să piardă întâlnirea cu luxemburghez Gilles Muller, disputată luni în optimile de finală ale turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, însă a recunoscut că nu a făcut "cel mai bun joc" al său pe iarba de la All England Club.

"Probabil nu a fost cel mai bun joc al meu. Nu a fost rezultatul pe care îl așteptam. Sunt trist, însă asta este situația, viața continuă", a declarat Nadal (31 ani), care a cucerit de două ori trofeul la Wimbledon, în 2008 și 2010.

"Am făcut câteva greșeli în debutul meciului, care m-au costat foarte mult", a explicat spaniolul, care a pierdut primele două seturi ale întâlnirii cu Muller, dar apoi a revenit și le-a câștigat pe următoarele două, înainte de a se înclina în decisiv, după o luptă epuizantă, care a durat aproape cinci ore.

"Există o presiune foarte mare atunci când pierzi primele două seturi, mai ales în fața unui jucător precum Muller, care servește foarte bine. Nu îți mai permiți nicio greșeală. În setul al cincilea se putea întâmpla orice, însă cred că, per total, el a fost ceva mai bun", a adăugat jucătorul iberic.

Gilles Muller s-a impus cu 6-3, 6-4, 3-6, 4-6, 15-13 în fața luI Rafael Nadal, iar în sferturile de finală îl va avea ca adversar pe croatul Marin Cilic, învingător cu 6-2, 6-2, 6-2 în fața spaniolului Roberto Bautista.

AGERPRES (editor: Mihai Dragomir, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Picanterii ale escortelor despre mahării prezenți la Forumul de la Davos

2 VIDEO Cabaret în 1985 la barul Melody din Mamaia. În imagini apare și Viorel Păunescu

3 „Dacă tancurile ruseşti ar intra în Kiev, ar începe al Treilea Război Mondial”

4 Noi amănunte din culisele „afacerii” fraților Tate

5 Profesorul Vlad Ciurea / „E un fapt real legătura dintre creierul uman şi credinţă”