Tenis: Victoria Azarenka, în primul val de jucători care a ajuns vineri la Melbourne pentru carantina obligatorie

Tenis: Victoria Azarenka, în primul val de jucători care a ajuns vineri la Melbourne pentru carantina obligatorie

Jucătoarea de tenis Victoria Azarenka, campioană la Australian Open în 2012 şi 2013, a făcut parte din primul val al vedetelor din circuitele WTA şi ATP care a ajuns vineri la Melbourne, pentru carantina obligatorie dinaintea primului Grand Slam al anului (8-21 februarie), transmite DPA.

Toţi jucătorii vor intra într-o carantină obligatorie de 14 zile, în care se vor putea antrena la Melbourne.

Azarenka, 31 ani, a mulţumit pe Twitter celor care au făcut posibilă desfăşurarea Australian Open: ''Am ajuns la Melbourne! Mulţumesc tuturor care au făcut acest lucru posibil. Îmi pot doar imagina câte ore de muncă şi de compromis au fost necesare ca noi să fim aici''.

Jucătorii vor fi aduşi în Australia cu curse charter şi vor fi testaţi la COVID-19 înainte de călătorie şi după sosirea lor la Melbourne. Cei care au fost infectaţi şi s-au vindecat vor trebui să aibă o autorizaţie de călătorie, dar accesul lor în Australia va depinde de autorităţi.

Americanca Madison Keys a fost nevoită să se retragă de la Australian Open din cauza unui test pozitiv înregistrat înainte de plecare. Andy Murray, testat de asemenea pozitiv şi în izolare la locuinţa lui, are şanse mici de a juca la Melbourne, pentru că va trebui să prindă una din cursele charter puse la dispoziţia organizatorilor australieni. Scoţianul a jucat cinci finale la Melbourne.

Primul Grand Slam al anului va începe pe 8 februarie, cu trei săptămâni mai târziu decât în mod normal, iar jucătorii îşi vor putea face încălzirea la turneele programate cu o săptămână înainte, tot la Melbourne.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu