Tenorul Octavian Ene dezvăluie motivele plecării sale de la Teatrul Muzical Ambasadorii și planurile sale viitoare. Legătura cu Daniela Nane

Tenorul Octavian Ene dezvăluie motivele plecării sale de la Teatrul Muzical Ambasadorii și planurile sale viitoare. Legătura cu Daniela Nane

Într-o mișcare care a surprins publicul și a stârnit speculații, tenorul Octavian Ene și-a anunțat plecarea de la Teatrul Muzical Ambasadorii, unde colabora de 5 ani. Director artistic al instituției este nimeni alta decât partenera sa de viață, Daniela Nane.

Tenorul Octavian Ene FOTO Facebook

Înainte ca zvonurile despre o presupusă ruptură între cei doi să prindă contur, Octavian Ene a hotărât să ofere clarificări.

Planuri ambițioase de viitor

Am fost invitat în Israel, unde voi susține două concerte de muzică spaniolă și argentiniană alături de soprana Sivan Rotem și de Orchestra Simfonică din Haifa, sub bagheta dirijorului Eitan Schmeisser, a declarat tenorul în exclusivitate pentru Click!.

Primul va avea loc pe data de 28 martie în Ashdod, iar cel de-al doilea pe 29 martie în Haifa. Pe 6 aprilie voi debuta în rolul Oronte din opera Alcina de G.F.Händel, ce va avea premiera națională la Teatrul Evreiesc de Stat, producție a Jerusalem Lyric Opera Festival, în colaborare cu Opera Națională București și Teatrul Evreiesc de Stat”, a continuat el.

Aceste declarații vin în contextul în care au apărut imagini care îi surprindeau pe Octavian Ene și Daniela Nane, fosta „Miss România”, în momente de tandrețe.

Octavian Ene, alături de Daniela Nane FOTO MediaFlux

Octavian Ene, alături de Daniela Nane FOTO MediaFlux

Diferența de vârstă dintre cei doi este una semnificativă, femeia fiind cu 23 de ani mai mare. Publicul începuse să speculeze asupra relației lor și influenței acesteia asupra deciziei tenorului de a părăsi teatrul.

Tot despre motivele plecării sale de la Teatrul Muzical Ambasadorii, Octavian Ene a mai adăugat: „Am simțit că...”

Citește continuarea pe site-ul Click!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?