Tensiune diplomatică fără precedent! Rusia îl retrage pe Tăriceanu din România! :)))

Tensiune diplomatică fără precedent! Rusia îl retrage pe Tăriceanu din România! :)))

Scandalul expulzarii diplomatilor dintre UE si Rusia se extinde si in Romania! Intr-un anunt fara precedent, MAE  rus a declarat ca pregateste o miscare surpriza ce va dinamita relatiile dintre cele doua tari. Astfel, purtatorul de cuvant al ministrului rus de externe, Boris Vodkalov a anuntat pentru Russia Today, ca tara sa a decis retragerea din Romania a lui Calin Popescu Tariceanu, cel mai important diplomat rus de la Bucuresti, scrie Ponturifierbinti.com.

Mai mult decat atat, ambasadorul rus din Romania a anuntat ca Ion Iliescu este invitat oficial la un ceai, la sediul ambasadei, ceea ce ar putea insemna tragerea pe linie moarta a unui adevarat simbol al Moscovei in regiunea Balcanilor.

Nici Romania nu s-a lasat insa mai prejos in acest scandal diplomatic fara precedent!

Ministrul roman de externe, domnul Teodor Melescanu, a declarat ca daca Rusia va recurge la astfel de provocari, se gandeste serios ca Romania sa ceara intreruperea oricaror discutii legate de returnarea tezaurului nostru de la Moscova.

Indiferent care dintre aceste scenarii se vor concretiza, este posibil ca in viitorul apropiat sa asistam la un adevarat colaps al colhozului trollilor rusi din Romania, unul din principalii piloni pe care se sprijina guvernul PSD.

Conform unor informatii venite pe surse, Tariceanu a si fost insarcinat sa formeze un nou guvern in republica Tatarstan.

NOTĂ: Oricât ar părea de plauzibil, acest material este un PAMFLET.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvonuri...

2 Urlă Orban că i-au luat „dușmanii” partidul? Nu, știe că dosarele de la DNA ale Camarilei vor ieși pe piață cu…

3 Așa o fi?

4 Un nou cal troian al Rusiei? / Dezvăluiri despre cel care ar putea produce marele șoc în Europa câștigând președ…

5 Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public