Tentativă de deturnare a unui avion de pasageri în Bali

Tentativă de deturnare a unui avion de pasageri în Bali

Un pasager a fost arestat în Indonezia, după o aparentă încercare de a deturna un avion de tip Boeing 737 aparţinând companiei Virgin care a aterizat pe un aeroport din Bali, relatează BBC News online.

Tentativă de deturnare a unui avion de pasageri în Bali (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Conform Metro TV Indonezia, avionul zbura din Brisbane şi se află în prezent pe Aeroportul Denpasar din Bali, informează Sky News .

"Am primit informaţii potrivit cărora un (avion de tip) Boeing 737-800 provenind de la Brisbane (Australia) şi care venea la Bali a fost deturnat", a declarat Hadi Tjahjanto, un purtător de cuvânt al forţelor aeriene, pentru postul de televiziune MetroTV.

Poliţia a declarat pentru televiziunea indoneziană că pasagerul a încercat să pătrundă în cabina piloţilor şi să preia controlul asupra avionului, dar că a fost arestat ulterior.

Un purtător de cuvânt al forţelor aeriene indoneziene a declarat pentru BBC că trupe au urcat la bordul avionului.

Un oficial din cadrul companiei Virgin a declarat, citat de televiziunea indoneziană, că pasagerul era beat, iar avionul nu a fost deturnat.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”