Tentativă de omor asupra unui tânăr, într-un părculeţ din apropierea staţiei de metrou Politehnica

Tentativă de omor asupra unui tânăr, într-un părculeţ din apropierea staţiei de metrou Politehnica

Un tânăr a fost transportat joi seară la spital după ce a fost agresat într-un părculeţ din apropierea staţiei de metrou Politehnica, poliţiştii constatând că el a fost victima unei infracţiuni de tentativă de omor.

Potrivit DGPMB, tânărul a sesizat joi, în jurul orei 19,00, prin apel la 112, că ar fi fost victima unei agresiuni, în timp ce se afla într-un părculeţ din apropierea unei staţii de metrou de pe raza sectorului 6, zona Politehnica.

Poliţia Capitalei a anunţat că tânărul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale şi având în vedere diagnosticul său, precum şi circumstanţele comiterii agresiunii, cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, cercetările fiind desfăşurate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti din cadrul secţiei competente, care au demarat investigaţiile în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs agresiunea, cât şi pentru identificarea făptuitorului, a mai informat DGPMB. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Apar amănuntele! / Vipera a arvunit bătăuși pentru a o pedepsi pe presupusa amantă a soțului! Unul dintre interl…

2 Mai există DNA?

3 Așa o fi?

4 Mari porcării se mai întâmplă în țara asta! Securiștii sunt încă la butoane

5 Incredibilele dezvăluiri ale unui fost ofițer britanic despre OZN-uri