Teodorovici anunţă trecerea Vămii sub autoritatea ministrului de Finanţe

Teodorovici anunţă trecerea Vămii sub autoritatea ministrului de Finanţe

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat, vineri, că Vama va fi scoasă din subordinea Administraţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi va fi o structură separată sub autoritatea ministrului de Finanţe.

"Se va crea o structură separată, independentă total, sub autoritatea ministrului de Finanţe, deci nu subordonată cuiva. Ce rămâne în ANAF se rearanjează, regiunile dispar ca şi putere, pentru că nu este corect ca să aibă regiunea decizia când la judeţ e problema. Partea de contestaţii pleacă de la ANAF la Finanţe, pentru că nu ANAF-ul trebuie să judece ceea ce tot ANAF-ul a spus", a explicat Teodorovici, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanţi ai mediului de afaceri şi români plecaţi în străinătate.

Ministrul Eugen Teodorovici, ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero, şi ministrul Apărării, Gabriel Leş, au participat vineri la evenimentul "Ziua Diasporei - Negreşti-Oaş este Acasă". Evenimentul a fost organizat în premieră de Primăria oraşului Negreşti-Oaş, în parteneriat cu Fundaţia Romanian Business Leaders, prin RePatriot. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa