Teorii ale conspirației la Argentina - Arabia Saudită. De ce ar fi pierdut echipa lui Messi meciul

Teorii ale conspirației la Argentina - Arabia Saudită. De ce ar fi pierdut echipa lui Messi meciul

Înfrângerea Argentinei în fața Arabiei Saudite la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar a stârnit teorii ale conspirației printre fanii fotbalului mondial.

Argentina - Arabia Saudită. FOTO EPA

Iubitorii fotbalului au început diverse discuții pe rețelele de socializare, după ce Argentina a pierdut în fața Arabiei Saudite, scor 1-2 aceasta fiind prima mare surpriză de la Mondialul din acest an.

Suporterii nu cred că este posibil ca Argentina să piardă jucând serios în fața unei echipe precum cea a saudiților și au găsit o explicație pentru rezultat.

„Argentina a pierdut intenționat, astfel încât să poată evita Brazilia până la final. De acum înainte nu va mai pierde, va rămâne neînvinsă până în finală și vor câștiga totul”, a scris un suporter pe rețelele de socializare.

Acesta nu este singurul suporter care crede că Argentina a pierdut pentru a fi pe locul doi în grupă, cu intenția de a evita să întâlnească Brazilia până în finală.

„Sunt singurul care crede că Argentina a pierdut intenționat pentru a obține locul doi în grupă? Nu este deloc rău pentru Argentina într-un fel dacă ajunge să termine pe locul al doilea în grupă (ar putea evita Brazilia mai târziu în fazele eliminatorii). Problema este că nu își permit să mai calce strâmb de aici”, a scris un alt internaut.

Cu o poziționare pe locul secund în grupa C a Campionatului Mondial, Argentina ar putea evita să întâlnească Brazilia în fazele superioare, până în finală, însă, ar putea da peste un adversar foarte puternic încă din optimi. Dacă trupa lui Messi reușește să se califice de pe locul secund, iar Franța, cel mai probabil, va termina prima în grupa sa, sud-americanii se vor întâlni cu echipa lui Mbappe&co în prima fază eliminatorie din Qatar.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...