Teorii mititele pe Facebook după Sepsi – Craiova: Replică ironică la cererea oltenilor

Teorii mititele pe Facebook după Sepsi – Craiova: Replică ironică la cererea oltenilor

Cel mai „palpitant“ meci al fotbalului nostru din 2023 e, deocamdată, unul care nu s-a încheiat pe teren.

Adrian Mititelu, patron FC U Craiova 1948

Pentru că Sepsi – FC U Craiova 1948, întrerupt în minutul 26 și câștigat, deocamdată, de covăsneni la masa verde , continuă să nască discuții aprinse, la fix o lună după suspendarea lui. Dacă formația din Sfântu Gheorghe, discretă în general, se mulțumește cu replici scurte și ironice, în schimb, gruparea olteană aplică teoria românească potrivit căreia „Cine țipă mai tare are dreptate!“. Din păcate pentru patronul Adrian Mititelu, în weekend, această abordare i-a adus scoaterea din emisiunea moderată de Vali Moraru, la Digi Sport. Și un anunț din partea jurnalistului care, spre lauda sa, a taxat mereu comportamentele indecente: „Domnu' Mititelu, vă promit că e ultima oară când mai intervenți la «Digi Sport Special!». Noapte bună!“.

S-a ajuns aici pentru că, așa cum a scris și Adevărul , Mititelu, în așteptarea deciziei de joi de la Comisia de Apel, invocă niște idei care nu apar în regulament! Iar după ce a fost scos de la emisiunea difuzată de Digi Sport, patronul oltenilor a acordat un interviu pentru Facebook-ul clubului său în care a înșirat alte teorii bizare despre formația covăsneană.

Sepsi beneficiază de un sprijin și a devenit un fel de Flacăra Moreni a zilelor noastre. În România și-au propus ca în play-off să fie o echipă în care să fie și minoritatea maghiară. La fel ca în Parlament. Sau poate afacerile pe care le învârt apropiații premierului Orban (n.r. – Viktor Orban) prin Transilvania să aibă legătură cu promovarea echipei fanion. Și la alte sporturi au început să-și exprime forța. Unii îmi spun că Sepsi vrea să treacă la următorul nivel, că anul viitor vrea să fie campioană a României. Am înțeles că Viktor Orban vrea să o facă pe Sepsi campioană. Pentru asta trebuie să beneficiezi de tot sprijinul logistic al federației“, a fost un fragment din discursul lui Mititelu despre o echipă care ocupă locul 6 în Superliga, cu doar două victorii în 2023.

„Să rejoace pe PlayStation“

Tirada lui Mititelu, care cere rejucarea meciului cu Sepsi, s-a lovit de o replică ironică dinspre Sfântu Gheorghe. „Nu cred că se rejoacă meciul pentru că n-are de ce. Pe PlayStation, dacă vor, să-l rejoace“, a spus mijlocașul Cosmin Matei (31 de ani).

Iar Attila Hadnagy, directorul general al clubului Sepsi, a lăsat ironia deoparte, trecând la un răspuns dur: „Nu ne e teamă deloc de recurs. S-a aplicat regulamentul. Sincer, noi, prima dată eram de acord cu rejucarea, dar acum nu mai suntem. Craiova vorbește numai despre noi! Nu știu de ce atâtea atacuri asupra noastră. Noi n-am greșit cu nimic, cei care au greșit au fost fanii Craiovei, nu noi“.

Superliga, etapa a 28-a

Astăzi

Hermannstadt - „U“ Cluj 16.00

Chindia – FC U Craiova 18.00

Farul – Sepsi 20.30

Mâine

Mioveni – Voluntari 16.00

CS U Craiova – FC Argeș 18.00

Botoșani – Rapid 20.30

Joi

CFR Cluj – UTA 17.00

FCSB – Petrolul 20.00

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...