„Țepeșii” lui „Vodă Floc” DEMISIONEAZĂ pe capete! Deh, SRI îți dă, dar nu-ți bagă și-n traistă!

„Țepeșii” lui „Vodă Floc” DEMISIONEAZĂ pe capete! Deh, SRI îți dă, dar nu-ți bagă și-n traistă!

„Țepeșii” Filialei Sector 2 a Partidului România Unită au hotărât, în unanimitate, să îşi prezinte demisiile din PRU, susţinând că nu se regăsesc în linia abordată de actuala conducere a partidului, care ar contrazice inclusiv doctrina acestuia. "Doctrina naţională trebuie să genereze sentimente pozitive şi are la bază dorinţa de a construi, nu de a distruge. Orice îndemnare la ură faţă de minorităţi, faţă de imigranţi nu se regăseşte în ideea noastră de naţionalism", se arată într-un comunicat al PRU sector 2. 

Membrii Filialei Sector 2 menţionează că au sprijinit orice manifestare desfăşurată în spiritul doctrinei formaţiunii şi cred în promovarea valorilor reale, în meritocraţie, în profesionalism, toate acestea fiind animate de patriotism.

Citește și Din chiloții SRI, în ciorba României a căzut un FLOC. Se numește Bogdan Diaconu(PSD)

"Credem în ideea de echipă şi nu susţinem cultul personalităţii. Susţinem soluţii economice şi sociale viabile, bazate pe analize profunde, nu soluţii populiste care nu au niciun fel de susţinere în economia actuală a României. Prin urmare, în şedinţele desfăşurate săptămâna trecută, membrii Filialei Sector 2 au hotărât, în unanimitate, prezentarea demisiilor. Păstrarea demnităţii şi verticalităţii, atât ca individ, cât şi ca societate, este un atribut imperativ al zilelor noastre", se arată în comunicat.

Și nu este prima demisie cu scandal din Partidul România Unită 

La o zi după Congresul Partidului România Unită - partid care a creat patrula „Vlad Țepeș” - deputatul Răzvan Tănase a anunțat că demisionează din această formațiune, dezamăgit de nepotism și de „atitudinea dictatorială”.

„Deşi m-am alăturat Partidului România Unită îndemnat de sentimentul naţionalist şi de dorinţa de a lupta pentru păstrarea valorilor şi identităţii poporului român, perioada petrecută în cadrul acestei formaţiuni politice mi-a demonstrat faptul că idealurile expuse de lideri se materializează prin simple discursuri demagogice şi diversiuni josnice, fără acţiuni concrete care să vizeze cetăţenii şi neamul românesc”, se arăta în scrisoarea de demisia a deputatului Tănase.

El acuza nepotismul și dictatura din partidul condus de deputatul de Berceni Bogdan Diaconu.

„Din păcate, acest tânăr partid a dus la cele mai înalte cote lucrurile negative din partidele deja cunoscute, aici naşul şi finul fiind cei care ştiu tot, hotărăsc tot, de ceilalţi folosindu-se şi tratandu-i drept simpli cotizanţi. Nu cred că ne dorim un alt proiect care să ia din metehnele vechilor partide, unde totul se aprobă doar de către două-trei persoane , în PRU  'conducătorii mascaţi în patrioţi' fiind chiar rude.        

Nepotismul care tronează în această formaţiune, dezinteresul acut faţă de popor şi proprii membri, lipsa de implicare, precum şi atitudinea dictatorială tradusă prin excluderea peste noapte a membrilor sau chiar a unor întregi organizaţii, fără a avea o minimă fundamentare, sunt doar câteva dintre motivele care m-au convins că Partidul România Unită nu este decât un alt proiect prin care se doreşte înşelarea alegătorilor, proiect în care personal nu am cum să mă regăsesc”, mai scria Răzvan Tănase.

Deh, SRI îți dă, dar nu-ți bagă și-n traistă!


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...