Tesla, în centrul unui scandal în China după ce o mașină scăpată de sub control a ucis doi oameni VIDEO

Tesla, în centrul unui scandal în China după ce o mașină scăpată de sub control a ucis doi oameni VIDEO

Două persoane au murit și alte trei au fost rănite după ce o mașină Tesla a provocat mai multe accidente pe o șosea din China. Conducătorul auto a pierdut controlul autoturismului. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată cursa nebună a autoturismului, relatează Global Times .

Două persoane au murit și alte trei au fost rănite. Foto: Captură video Twitter

Accidentul s-a petrecut, sâmbătă, 5 noiembrie în districtul Raoping, Chaozhou, provincia Guangdong, când șoferul mașinii parca un Model Y și a pierdut controlul, ulterior a rulat cu viteza mare pe o distanță de doi kilometri, lovind două motociclete și două biciclete, înainte de a ricoșa într-o vitrină.

Accidentul s-a soldat cu doi morți: un motociclist și o elevă de liceu. Polițiștii au demarat o anchetă care este în desfășurare, în timp ce familia conducătorului auto a raportat accidentul constructorului de mașini.

Poliția rutieră a exclus probabilitatea ca șoferul să fi condus sub influența drogurilor și alcoolului și a precizat că vehiculul va fi testat.

Pe rețeaua de socializare Weibo au fost publicate mai multe amănunte despre accident, inclusiv unele date tehnice. Așadar, un utilizator a scris că șoferul a oprit pentru a-și parca mașina în fața magazinului familiei, însă pedala de frână nu a funcționat și nu a putut opri vehiculul nici atunci când a apăsat butonul parcare.

În imaginile surprinse se observă cum vehiculul este accelerat brusc, urmând o cursă în care au fost loviți mai mulți oameni.

Producătorul mașinii a afirmat, duminică, faptul că pe imagini nu se vede că luminile de frână s-ar fi aprins, iar datele mașinii indică faptul că accelerația a fost apăsată 100% pe parcursul celor doi kilometri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante