The Australian Pink Floyd Show 2018 - pe 5 mai, la Sala Palatului

The Australian Pink Floyd Show 2018 - pe 5 mai, la Sala Palatului

Trupa The Australian Pink Floyd va concerta, în premieră, în România, pe 5 mai, la Sala Palatului, anunţă organizatorii - Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment, într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.

"Odată cu aniversarea de 30 de ani, The Australian Pink Floyd Show 2018 oferă ocazia fanilor români să se bucure de muzica celebrei trupe Pink Floyd într-un spectacol unic. Show-ul pus în scenă de The Australian Pink Floyd este unul inspirat din cele realizate de Pink Floyd şi se bazează pe lumini, animaţii şi stereograme laser 3D, care să impresioneze publicul spectator", precizează sursa citată.

Biletele pentru show-ul de la Bucureşti, cu preţuri cuprinse între 90 şi 310 lei, s-au pus în vânzare miercuri, începând cu ora 14,00, în reţeaua Eventim şi pe www.eventim.ro.

The Australian Pink Floyd este o trupă de rock progresiv şi psihedelic, care şi-a dedicat întreaga activitate muzicală trupei Pink Floyd.

Înfiinţată în urmă cu 30 de ani, în Adelaide - Australia, The Australian Pink Floyd a susţinut de-a lungul timpului show-uri memorabile în peste 35 de ţări de pe tot mapamondul, la care au asistat mai mult de patru milioane de spectatori.

În prezent, trupa are în componenţă 11 membri, dintre care trei sunt cei mai longevivi, fiind şi fondatori: Steve Mac - vocal şi chitară, Colin Wilson - chitară bass şi vocal, şi Jason Sawford - clape. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Teodosie, umilit de Patriarhul Daniel! A părăsit nervos incinta Patriarhiei!

2 Scenariu de ultima oră în lupta pentru șefia PNL / Motreanu și Bolojan propuși să candideze în tandem la șefia P…

3 Hrebenciucii, condamnați la câte doi ani de închisoare în dosarul retrocedării a 43.000 de hectare de păduri

4 Ceva mai penibil nu există...

5 Chiar că sunt de citit stenogramele ăstea... / Apoi întrebați-vă ce s-ar fi întâmplat dacă nu era Drulă ministru…