„The Mother“, filmul cu Jennifer Lopez, locul 1 pe Netflix. Românii pur și simplu îl iubesc, deși nu e o capodoperă FOTO VIDEO

„The Mother“, filmul cu Jennifer Lopez, locul 1 pe Netflix. Românii pur și simplu îl iubesc, deși nu e o capodoperă FOTO VIDEO

Pelicula lansată acum câteva zile pe platforma de streaming este cea mai vizionată producție din România, cu toate că nu e o capodoperă.

Jennifer Lopez, în filmul The Mother, de la Netflix FOTO Netflix

Fie că vorbim despre filme românești, fie de seriale producții internaționale, în ultimele luni, lansările de pe Netflix nu trec fără să nască polemici. De la „Teambuilding“ și „Capra cu trei iezi“ , la „Otomanii“ și „Queen Charlotte“ toate au adus valuri de comentarii.

„The Mother“, pelicula lansată pe 12 mai, cu Jennifer Lopez în rolul principal, i-a cucerit – cu foarte mici excepții - pe abonații români. Deși filmul nu e o capodoperă – ci doar reia șabloanele genului thriller/acțiune - Jennifer Lopez se remarcă prin jocul ei actoricesc.

Actrița americană în vârstă de 53 de ani interpretează rolul unei femei cu pregătire militară – o fostă lunetistă – care a devenit intermediar pe piața neagră de arme. Personajul ei nu are o identitate, un nume, este numită, generic, The Mother. Ea devine informatoare pentru FBI și își trădează foștii parteneri de afaceri (unul dintre ei este tatăl copilului pe care urmează să-l aducă pe lume). Fetița nou-născută va fi crescută într-o familie adoptivă, iar personajul lui Lopez duce o viață ascunsă. Însă vechii ei dușmani află, iar fetița de 12 ani devine ținta lor, pentru ca mama ei să iasă din ascunzătoare.

Într-o carieră cinematografică care se întinde pe 25 de ani, Jennifer Lopez nu a avut niciodată rolul principal într-un film de acțiune de categorie B. Totuși, este un film de acțiune marca Netflix, ceea ce înseamnă că are o anumită ambiție adăugată în toată această «tocan㻓, a scris criticul de film Owen Gleiberman în Variety.

Acesta a remarcat prestația actoricească a starului american, dar, în ciuda faptului că Jennifer Lopez face un rol bun, nu e de-ajuns ca să salveze filmul.

«The Mother», cu Jennifer Lopez drept «locomotivă», e un film care poate fi urmărit. Lopez demonstrează că poate străluci. Dar, adevărul e că filmul nu-i aduce vreun beneficiu. Jennifer Lopez merită să joace în filme mai bune, cum ar fi un remake pentru «Ziua șacalului»“, a mai notat criticul de film.

Cu puține excepții, publicul român a apreciat pelicula, așa cum reiese din reacțiile celor care au comentat pe pagina oficială de Facebook a platformei Netflix.

Este minunat. L-aș putea vedea de 100 de ori. Merită văzut“, „Super tare filmul, J Lo e o actriță desăvârșită, merită văzut!“, „Este extraordinar, nu te plictisești, full de acțiune, spor la vizionat“, „Tocmai ce l-am văzut și eu acum. Este extraordinar! Merită tot timpul din lume pt a-l viziona“, „Ideea e bună și, sincer, abia așteptam să-l văd. Dar punerea în practică e... dezastruoasă, totul încununat cu învățarea unei fetițe de 12 ani să tragă și să folosească diverse arme. Un ghiveci exagerat, din care singurul lucru bun e Jennifer, care arată minunat. Păcat!“, sunt doar câteva dintre comentariile telespecatorilor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren