The Sun: Părinții români își vând fiicele minore pentru a fi violate în Marea Britanie

The Sun: Părinții români își vând fiicele minore pentru a fi violate în Marea Britanie

Tabloidul britanic  The Sun  publică un material amplu cu privire la rețelele de prostituție din România, concluzionând că părinții români își vând fiicele minore pentru a fi violate în Marea Britanie, scrie  Ziarul Românesc din UK .

Este citat expertul în Mafia, Radu Nicolae, care a stat printre traficanții de persoane într-una dintre cele mai dure închisori din România.

„Aceștia vizează femeile tinere, cât mai tinere posibil și, în primul rând, minorele”, a declarat Nicolae pentru Sun Online.

„I-am întrebat: «De ce vizați fetele de 14, 15 și 16 ani?»”

„Ei spun că se datorează faptului că clienții plătesc mai mult și vin mai des pentru fetele tinere. Un tip mi-a spus că a cumpărat o tânără de 15 ani de la tatăl ei și, pentru că era minoră, a plătit suplimentar pentru ca tatăl său să o aducă în apartamentul din Austria. A plătit 3.000 de euro și în mod normal ar fi plătit mai puțin, în jur de 1.500 de euro pentru o minoră, dar era prea riscant pentru el să călătorească cu fata”, a spus expertul român.

„Tratau femeile ca pe niște animale – obiecte din care să câștige bani – și nu se gândeau că fac ceva greșit”, a mai declarat Nicolae.

În același timp, scrie The Sun, raidurile poliției din Leicestershire și Northumberland au arătat că până la 86% dintre femeile care lucrează în unele bordeluri britanice sunt din România.

De la cluburile scumpe din Londra, până la colțurile străzilor din Leeds, industria sexuală din Marea Britanie este plină de povești despre femeile care își vând trupurile pentru bani.

Fiecare prostituată câștigă între 500 și 700 de lire sterline pe zi din deservirea mai multor „clienți”, iar proxeneții au un profit de până la 12.500 de lire sterline pe lună – sau 135.000 de lire sterline pe an – de la o singură fată.

În România, spun experții, sunt implicați atât de mulți bani, încât bandele de traficanți au corupt oficialii guvernamentali. Radu Nicolae, care este președintele Centrului Syene pentru Educație din București, a intervievat traficanți de persoane în închisorile Jilava, Rahova, Giurgiu și Poarta Albă.

El a descoperit că, în timp ce unele fete sunt vândute de părinți, altele sunt convinse să se mute în străinătate de așa-zișii loverboy care le promit o viață mai bună în Marea Britanie.

El a spus: „Mi-au spus că Marea Britanie are clienți buni și bani buni. Îmi amintesc că un bărbat se deplasa dintr-un oraș în altul din Marea Britanie, pentru a duce noutăți clienților.

Expertul a mai spus că pandemia de COVID a înrăutățit lucrurile în România: „Avem zone rurale întregi care sunt foarte sărace, cu o lipsă de oportunități și familii în care consumul de alcool și violența sunt ceva normal. Nu își dau seama că coșmarul pe care îl trăiesc în România este mai bun decât coșmarul din Marea Britanie.”

„Dacă ești crescut într-o familie în care tatăl tău beat te bate și ar putea chiar să te violeze, atunci este tentant să întâlnești un bărbat cu o mașină de lux care îți promite o viață de vis în străinătate”, spune Radu Nicolae.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 Noul război? Amănunte care dau fiori...

4 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...

5 Televiziunea publică rusă în delir / Se cere deschiderea unui nou front în Germania și lovirea de către Armata rusă a Berlinului