Theodor Andrei, despre Eurovision, la Măruță: : „Eu sunt mulțumit! Eu nu sunt ofticat!“

Theodor Andrei, despre Eurovision, la Măruță: : „Eu sunt mulțumit! Eu nu sunt ofticat!“

Reprezentantul României la Eurovision 2023 a comentat în direct, în show-ul de la Pro TV, concursul din acest an și a vorbit despre faptul că a primit zero puncte.

Theodor Andrei a venit La Măruță să vorbească despre prestația care i-a adus un val imens de critici. Melodia „D.G.T. (Off and On)“, cu care a reprezentat România pe scena de la Liverpool, a obținut un record negativ: cea mai slabă participare a României de până acum. „Eu sunt mulțumit! Eu nu sunt ofticat“, a declarat acesta.

În ciuda acestui fapt, artistul nu înțelege de ce publicul nu a apreciat prestația lui și a avut zero puncte în semifinală. „Nu pot să-mi explic asta! Eu știu clar că românii din diaspora ne-au votat. Au fost mulți fani străini care ne-au susținut. Suportul din partea străinilor a fost copleșitor“, a comentat el.

De asemenea, cântărețul a fost mulțumit și de ținuta în jurul căreia s-au iscat foarte multe discuții: „Mie mi-au plăcut hainele”, a declarat acesta.

Theodor Andrei a recunoscut în show-ul lui lui Cătălin Măruță că Eurovision 2023 a reprezentat pentru el un adevărat roller coaster emoțional. „Am rămas cu un gust amar. Am început să mă întreb despre mine, dacă n-am fost suficient... te pune pe gânduri. E un carusel emoțional. Visul meu pe traseul ăsta... de multe ori l-am văzut ca pe un coșmar“, a mărturisit el.

În ciuda rezultatului, tânărul este fericit pentru experiența trăită: „E o chestie pe care dacă o trăiești o dată în viață... e arhisuficient“, a mai spus Theodor Andrei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...