Theodor Paleologu despre disputele dintre balerinii Operei: "Îmi exprim tot dispreţul meu!" - VIDEO

Theodor Paleologu despre disputele dintre balerinii Operei: "Îmi exprim tot dispreţul meu!" - VIDEO

Balerinii români către colegii lor: "Plecaţi din România!" - încă o scenă în piesa jucată de artiştii Operei Române. Scena xenofobiei a fost comentată de către Theodor Paleologu, intervievat de către Teodor Tiţă, pentru Mediafax.ro.

"Au fost insultaţi balerinii străini de către colegii lor. Incredibil! E Opera Naţională! E ruşinos ca nişte artişti să spună altora: "Plecaţi din România!" Îmi exprim dispreţul meu. E absolut incalificabil."

Declaraţia face parte din interviul pe care îl veţi urmări mâine pe mediafax.ro , realizat de Teodor Tiţă cu Theodor Paleologu , deputat PNL şi fost ministru al Culturii. Controversele de la Operă nu sunt singulare, ele fac parte dintr-o serie de astfel de evenimente nefaste în interiorul breslei artistice. Astfel, Theodor Paleologu consideră că un ministru al Culturii ar trebui să primească spor de toxicitate, din cauza "toxicităţii dintre artişti. Eu am fost traumatizat de conflictul Mandeal-Filarmonică, din mandatul meu."

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria