Theresa May, către parlamentarii conservatori: Nu vă mai certați, că riscați să le permiteți laburiștilor să ajungă la putere

Premierul britanic, Theresa May, i-a avertizat pe parlamentarii formațiunii sale politice, Partidul Conservator, să nu mai clevetească și să nu se mai certe, pentru că riscă să le permită laburiștilor lui Jeremy Corbyn să ajungă la putere, potrivit Sky News, relatează marți agenția Reuters.

După ce Theresa May și-a pierdut majoritatea în parlament într-un fel de joc de-a alegerile, unii miniștri, importanți, au început să se certe în public în legătură cu Brexitul și cheltuielile de stat, în timp ce trăgeau sfori cu speranța că ea va fi înlăturată de la putere în curând.

La un eveniment estival pentru parlamentarii conservatori, Theresa May le-a spus aleșilor că n-ar trebui ''să clevetească și să critice'', potrivit Sky News.

''Alegerea este eu sau Jeremy Corbyn — și nimeni nu-l dorește pe el'', le-a declarat May parlamentarilor săi, potrivit Daily Mail. ''Plecați, să aveți o vacanță de vară grozavă și să vă întoarceți pregătiți pentru treburi serioase'', le-a mai spus ea.

Marți, May îi va avertiza pe miniștri că discuțiile din cabinet n-ar trebui să ajungă în exterior și că trebuie să înceteze certurile în public, potrivit Sky News.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Eu rămân, Mafia va pleca! / Vela îl aduce pe Berbeceanu să-i țină spatele după ce a fost amenințat de…

2 Informație / 30 de filiale județene ale Pro România își negociază trecerea la PSD. Tudose: Ponta va rămâne de po…

3 Mafia din MAI, în corzi! Mesajul lui Traian Berbeceanu!

4 ALERTĂ / Firea a băgat Capitala României în faliment? STB a depus garanție la Fisc sediul și parcul de autobuze …

5 Când scapă statul român de porcii plantați de Dragnea în funcții cheie? Citiți și voi ce-a făcut ăsta!

recomandări

Te ia DNA: Constantin Boșcodeală

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cea mai faimoasă pisicuță de pe internet