Theresa May, către parlamentarii conservatori: Nu vă mai certați, că riscați să le permiteți laburiștilor să ajungă la putere

Theresa May, către parlamentarii conservatori: Nu vă mai certați, că riscați să le permiteți laburiștilor să ajungă la putere

Premierul britanic, Theresa May, i-a avertizat pe parlamentarii formațiunii sale politice, Partidul Conservator, să nu mai clevetească și să nu se mai certe, pentru că riscă să le permită laburiștilor lui Jeremy Corbyn să ajungă la putere, potrivit Sky News, relatează marți agenția Reuters.

După ce Theresa May și-a pierdut majoritatea în parlament într-un fel de joc de-a alegerile, unii miniștri, importanți, au început să se certe în public în legătură cu Brexitul și cheltuielile de stat, în timp ce trăgeau sfori cu speranța că ea va fi înlăturată de la putere în curând.

La un eveniment estival pentru parlamentarii conservatori, Theresa May le-a spus aleșilor că n-ar trebui ''să clevetească și să critice'', potrivit Sky News.

''Alegerea este eu sau Jeremy Corbyn — și nimeni nu-l dorește pe el'', le-a declarat May parlamentarilor săi, potrivit Daily Mail. ''Plecați, să aveți o vacanță de vară grozavă și să vă întoarceți pregătiți pentru treburi serioase'', le-a mai spus ea.

Marți, May îi va avertiza pe miniștri că discuțiile din cabinet n-ar trebui să ajungă în exterior și că trebuie să înceteze certurile în public, potrivit Sky News.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată sfidarea României...

2 VIDEO Ea i-a „spart mațele” lui Bendeac!

3 „Din peste 850 de milioane de dolari, în 1990 când a fost lichidată ICE Dunărea s-au găsit 20 de dolari”

4 Priviți ce urgie e în Marea Britanie! Meteorologi: Condițiile sunt "terifiante"

5 România are 18 miliardari, cu 7 mai mulți decât anul trecut