Ți-ai dracu de șobolani!/Șerban Nicolae și-a secretizat sursa a 260.000 de euro, un cont și salariul de la stat al nevestei

Ți-ai dracu de șobolani!/Șerban Nicolae și-a secretizat sursa a 260.000 de euro, un cont și salariul de la stat al nevestei

Trei "persoane fizice" i-au dat cu împrumut lui Șerban Nicolae 233.500 de euro și 120.000 de lei. Numele acestor persoane, deși trebuia să fie menționate în declarația de avere, lipsesc. Tot lipsă este și salariul nevestei de la Incertrans, companie de stat, dezvăluie  Newsweek România .

Tupeul de care Șerban Nicolae nu duce lipsă niciodată nu s-a limitat la a nu declara cine sunt persoanele de la care a luat sute de mii de euro, ci s-a manifestat și prin anonimizarea unor date, din cauza unei "clauze de confidențialitate". 

Astfel, senatorul PSD a anonimizat un cont bancar, dar și salariul soției, Adriana Nicolae, încasat de la Incertrans - Institutul de Cercetări în Transporturi, companie pe acțiuni deținute majoritar de statul român prin Ministerul Cercetării și Inovării. La Incertrans, Adrian Nicolae deține, conform organigramei companiei, funcția de  director comercial-administrativ .

Nesimțirea lui Nicolae a mers atât de departe încât, la finalul declarației de avere, a "argumentat" juridic alegerea anonimizării informațiilor, însăilând niște articole de lege și, astfel, bătându-și joc de legea declarării averilor. Fără nici o consecință, însă, din partea Agenției Naționale de Integritate.



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...