ȚIITOAREA lu' Dragnea, postare IMBECILĂ după cutremur!

ȚIITOAREA lu' Dragnea, postare IMBECILĂ după cutremur!

Risc Seismic

Cu 30 de ani mai tânără ca Dragnea, țiitoarea Irina-Alexandra Tănase crede că este foarte „inteligentă”. Altfel, nu s-ar explica postarea sa de azi-noapte, după cutremur, de pe contul de Facebook: „Se cutremură România de prostia neamțului”. Postarea a fost surprinsă la timp de Silviu Iliuță și postată pe Cronicipebune.ro .

Angajată de Dragnea pe bani publici, Irina-Alexandra Tănase are 24 de ani și, evident, e foarte deșteaptă, nu ca prostul de neamț care nu a numit-o pe nevasta ăluia, sirianul Shhaideh (mulțumim, neamțule!). Păi Elena Udrea și Elena Ceaușescu au așteptat ani de zile să deschidă gura în public împotriva cuiva, scrie  Curentul.info .

O să-i urmărim cu atenție cariera și înainte, și după ce Dragnea îi va da un șut în fund. Irina a fost asistenta lui Liviu Dragnea la Ministerul Dezvoltării și apoi consilieră la Vasile Dîncu. Banii publici sunt delicioși. Menționăm că după ce Dragnea a făcut-o deputată Cătălina Ștefănescu s-a combinat cu beizadeaua Președintelui Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma, pe care l-a părăsit pentru Dan Șova etc.

Foto: cronicipebune.ro






Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale