ȚIITOAREA lu' Dragnea, postare IMBECILĂ după cutremur!

ȚIITOAREA lu' Dragnea, postare IMBECILĂ după cutremur!

Cu 30 de ani mai tânără ca Dragnea, țiitoarea Irina-Alexandra Tănase crede că este foarte „inteligentă”. Altfel, nu s-ar explica postarea sa de azi-noapte, după cutremur, de pe contul de Facebook: „Se cutremură România de prostia neamțului”. Postarea a fost surprinsă la timp de Silviu Iliuță și postată pe Cronicipebune.ro.

Angajată de Dragnea pe bani publici, Irina-Alexandra Tănase are 24 de ani și, evident, e foarte deșteaptă, nu ca prostul de neamț care nu a numit-o pe nevasta ăluia, sirianul Shhaideh (mulțumim, neamțule!). Păi Elena Udrea și Elena Ceaușescu au așteptat ani de zile să deschidă gura în public împotriva cuiva, scrie Curentul.info.

O să-i urmărim cu atenție cariera și înainte, și după ce Dragnea îi va da un șut în fund. Irina a fost asistenta lui Liviu Dragnea la Ministerul Dezvoltării și apoi consilieră la Vasile Dîncu. Banii publici sunt delicioși. Menționăm că după ce Dragnea a făcut-o deputată Cătălina Ștefănescu s-a combinat cu beizadeaua Președintelui Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma, pe care l-a părăsit pentru Dan Șova etc.

Foto: cronicipebune.ro


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Banii din șpăgile lui Ponta sunt în Turcia / Dezvăluiri care-i vor înfiora chiar și pe procurori!

2 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

3 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

4 Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a murit la 38 de ani

5 Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale. Cum arată Melania în ultimele imagini deven…