ȚIITOAREA lu' Dragnea, postare IMBECILĂ după cutremur!

ȚIITOAREA lu' Dragnea, postare IMBECILĂ după cutremur!

Cu 30 de ani mai tânără ca Dragnea, țiitoarea Irina-Alexandra Tănase crede că este foarte „inteligentă”. Altfel, nu s-ar explica postarea sa de azi-noapte, după cutremur, de pe contul de Facebook: „Se cutremură România de prostia neamțului”. Postarea a fost surprinsă la timp de Silviu Iliuță și postată pe Cronicipebune.ro.

Angajată de Dragnea pe bani publici, Irina-Alexandra Tănase are 24 de ani și, evident, e foarte deșteaptă, nu ca prostul de neamț care nu a numit-o pe nevasta ăluia, sirianul Shhaideh (mulțumim, neamțule!). Păi Elena Udrea și Elena Ceaușescu au așteptat ani de zile să deschidă gura în public împotriva cuiva, scrie Curentul.info.

O să-i urmărim cu atenție cariera și înainte, și după ce Dragnea îi va da un șut în fund. Irina a fost asistenta lui Liviu Dragnea la Ministerul Dezvoltării și apoi consilieră la Vasile Dîncu. Banii publici sunt delicioși. Menționăm că după ce Dragnea a făcut-o deputată Cătălina Ștefănescu s-a combinat cu beizadeaua Președintelui Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma, pe care l-a părăsit pentru Dan Șova etc.

Foto: cronicipebune.ro


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cartea Proastei, la fel ca ea: Plină de erori de scriere, gramaticale, dezacorduri

2 ULTIMA ORĂ Noi reguli la schimbarea furnizorului de energie electrică / Consumatorii casnici vor trebui să comun…

3 Judecați voi / 31 de deputați USR PLUS, inclusiv Dan Barna, s-au opus finanțării schitului românesc de la muntel…

4 ULTIMA ORĂ Detalii de culise / Începe „Operaţiunea renumărarea voturilor de la Sectorul 1”

5 VIDEO Scandal între Şoşoacă şi Cartianu: Caricatură! / Mahalagioaică!