Țiitoarea lui Marian Neacșu a devenit secretar general al Camerei Deputaților

Țiitoarea lui Marian Neacșu a devenit secretar general al Camerei Deputaților

Silvia Mihalcea a fost validata, luni, de plenul Camerei Deputatilor pentru functia de secretar general al institutiei. Presa locala din Ialomita si din Iasi sustine ca Mihalcea este intr-o relatie amoroasa cu Marian Neacsu, proaspat numit secretar general al Guvernului. Neacsu a fost deja condamnat penal, in 2016, pentru ca si-a angajat fiica la cabinetul parlamentar.

Silvia Mihalcea, propusa de grupul parlamentar al PSD, a fost validata de plen pentru functia de secretar general al Camerei cu 234 de voturi „pentru” si 6 „impotriva”.

Buna Ziua Iasi a scris in 2018 ca Mihalcea este iubita lui Marian Neacsu, cei doi mergand impreuna la nunta fiului lui Liviu Dragnea.

„Afaceristul Viorel Blajut a povestit intr-un cerc de prieteni ca secretarul general al PSD, Marian Neacsu, bunul sau amic, nu a mers la nunta cu sotia lui, ci a fost insotit de o superba domnisoara. Conform celor spuse de Viorel Blajut prietenilor sai, Marian Neacsu s-a afisat la nunta cu Silvia Claudia Mihalcea, in varsta de 37 de ani, secretar general al forului legislativ.

Informatiile furnizate de Blajut sunt confirmate si de alti participanti la nunta, ceea ce dovedeste ca Neacsu calca pe urmele liderului si isi alege o consoarta mult mai tanara decat el.

Potrivit Digi24, Silvia Claudia Mihalcea, actual secretar general al Camerei Deputatilor, este cea la care Viorel Hrebenciuc s-a referit drept ‘fata lui’ in stenogramele care apar in dosarul in care acesta este acuzat de trafic de influenta, alaturi de Dan Sova.

Potrivit CV-ului publicat pe site-ul Camerei Deputatilor, Silvia Mihalcea a lucrat la Parlament incepand cu anul 2000 (cand avea 21 de ani) pana in 2010, iar in perioada 2012-2016 a fost director general la Registrul Comertului. In martie anul trecut a devenit secretar general adjunct al Camerei Deputatilor. In octombrie 2014, cand procurorii DNA incepeau urmarirea penala impotriva lui Viorel Hrebenciuc si a lui Dan Sova, apareau in presa stenograme ale unor discutii purtate de liderul PSD cu generalul Dumitru Iliescu, fost director al SPP. Intr-una din convorbiri, Hrebenciuc vorbea despre ‘fata lui’ de la Registrul Comertului, fata care a fost 10 ani la cabinetul sau”, a scris BZI .

Si Independent din Ialomita a scris ca Neacsu si Mihalcea formeaza un cuplu.

„In 2018, cand ziarul nostru semnala existenta unui nou cuplu in politica ialomiteana, am fost taxat drept o fituica imunda si scandaloasa care n-are alta treaba decat sa se bage in patul oamenilor politici. A trebuit sa vina nunta lui Dragnea si sa preia presa centrala stirea pentru ca domnul Neacsu sa recunoasca, timid, ca incearca pentru a treia oara sa-si refaca viata.

Iar apoi ziua asta magica, in care Organizatia locala a aprobat (n.red.: miercuri, 21 octombrie 2020, potrivit declaratiilor lui Gigi Petre) pentru ca pe lista de candidati la Camera Deputatilor sa figureze cuplul Marian Neacsu-Silvia Claudia Mihalcea… Acum, credem noi, ar fi fair-play din partea domnului Neacsu sa ne ceara el public scuze. Si sa isi faca mea culpa! Ca, uite, nici nu am scris degeaba si am mai avut si gura aurita! Iar acum, fericitul cuplu a ajuns, asa cum sustineam, sa ceara binecuvantarea Ialomitei pentru a face politica in familie”, scria I ndependent in 2020.

Mihalcea a fost aleasa secretar general al Camerei Deputatilor in ziua in care PSD a anuntat ca il propune pe Alexandru Stanescu, fratele secretarul general al PSD, Paul Stanescu, in comitetul de reglementare al ANRE, scrie aktual24.ro .



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…