TikTok vs astrologie: este vreun semn zodiacal mai bun decât altul?

TikTok vs astrologie: este vreun semn zodiacal mai bun decât altul?

S-a întâmplat să te regăsești de multe ori în topul celor mai bârfitoare, răzbunătoare sau ghinioniste zodii? Nu dispera, spune un astrolog.

Ierarhizările în funcție de zodie nu sunt bune, spune un astrolog FOTO Shutterstock

O listă a celor mai bune și a celor mai rele semne zodiacale, realizată pe baza trăsăturilor pozitive și negative ale nativilor, a devenit virală pe TikTok, potrivit today.com. Lista are 24 de poziții, împărțite între bărbații și femeile din fiecare zodie.

Locurile 1-4, considerate „nivelul superior“, sunt ocupate de femeile din zodiile Vărsător, Fecioară și Taur și de bărbații din Săgetător. Semnele „toxice și oribile de care trebuie să te ferești“, poziționate în coada listei, sunt bărbații Rac, Vărsător, Taur, Scorpion și Fecioară.

Nu ar fi nici primul, nici ultimul top care spune că unele zodii sunt mai bune decât altele, opinie contrazisă chiar de un astrolog. „În calitate de astrolog, mă feresc întotdeauna să reduc oamenii la semne zodiacale, cu-atât mai puțin să le ierarhizez, așa cum face acest grafic. Dar se întâmplă tot timpul, din păcate. Cu toții am auzit caracterizări de genul: «Racii sunt niște bebeluși mari», «Capricornii sunt obsedați de muncă de putere», «Peștii sunt prea sensibili»“, spune astrologul Lisa Stardust.

Nu există o zodie care să fie considerată în mod obiectiv mai bună decât alta. Astrologia se bazează pe credința că pozițiile planetelor în momentul nașterii unei persoane influențează trăsăturile și caracterul său. Fiecare zodie are propriile sale caracteristici și calități, iar acestea nu pot fi clasificate ierarhic.

În plus, există mulți factori care contribuie la dezvoltarea fiecărui individ: mediul din care provine, educația, experiențele de viață, personalitatea. „Să «navigăm» prin harta natală și să găsim calități și caracteristici care ne fac mai puternici, acesta este obiectivul final al astrologiei. Nu uitați: sunteți mai mult decât un meme pe TikTok. Vă spune un astrolog“, a încheiat Lisa Stardust.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?