Timiș: Accident feroviar cu patru răniți

Timiș: Accident feroviar cu patru răniți

Patru persoane au fost rănite într-un accident feroviar care a avut loc duminică seara, la pasajul dintre localitățile Pesac și Șandra, ISU Banat intervenind pentru descarcerarea lor, iar trei ambulanțe au transportat victimele la spital.

"La fața locului s-au deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, două ambulanțe SAJ, un ofițer și nouă subofițeri din partea stației de pompieri Sânnicolau Mare", a anunțat ISU Banat printr-un comunicat remis, luni, AGERPRES.

La sosirea echipajelor la fața locului s-a constatat că în accident erau implicate patru persoane, dintre care una a necesitat descarcerare, două au prezentat traumatisme la nivelul coloanei vertebrale, una prezenta fracturi deschise la nivelul membrelor, iar cea de-a patra prezenta traumatisme la torace și pe corp. Acestea au fost preluate de echipajele de prim-ajutor prezente la fața locului și au fost transportate la spital.

Circulația a fost reluată, după degajarea șoselei.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...