Timiş: Autoturism căutat de autorităţile din Cehia, depistat în Vama Cenad

Timiş: Autoturism căutat de autorităţile din Cehia, depistat în Vama Cenad

Un autoturism căutat de autorităţile din Cehia a fost depistat de poliţiştii de frontieră din Vama Cenad, pe platforma unei autoutilitare conduse de un cetăţean bulgar.

În Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat, miercuri seara, pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul bulgar I.P., la volanul unei autoutilitare înmatriculate în Bulgaria, transportând pe semiremorcă un autoturism marca Honda, arată un comunicat al Poliţiei de Frontieră Timişoara, remis, vineri, AGERPRES.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul transportat pe semiremorcă figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Cehia.

Şoferul a declarat că autoturismul a fost postat pe internet spre vânzare şi la indicaţiile patronului său a mers să îl cumpere din Elveţia unde, în schimbul sumei de 4.200 de franci elveţieni, a primit certificatul de înmatriculare elveţian al autoturismului şi vehiculul în cauză, vânzătorul asigurându-l că nu este semnalat furat sau căutat de autorităţi.

Autovehiculul în valoare de aproximativ 20.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, în continuare fiind efectuate cercetări pentru infracţiunea de tăinuire, iar la finalizare vor fi luate măsurile legale ce se impun. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...