Timiş: Bărbat decedat într-un supermarket

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a decedat într-un supermarket din Timişoara, după ce i s-a făcut rău şi a fost chemată ambulanţa, a anunţat IPJ Timiş.

"În data de 19 februarie, în jurul orelor 17.00, poliţiştii au fost sesizaţi în urma unui apel unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că unui bărbat i s-a făcut rău în incinta unui magazin", au declarat joi, pentru AGERPRES, reprezentanţi ai Poliţiei Timiş.

Potrivit unor surse din cadrul IPJ Timiş, solicitarea a venit de la medicul de pe ambulanţă care a sosit la faţa locului şi a constatat decesul bărbatului, care avea mai multe suferinţe. Poliţiştii nu au avut alte intervenţii decât delimitarea zonei, până la ridicarea corpului bărbatului, şi nu puteau dispune închiderea magazinului.

Reprezentanţii magazinului au transmis condoleanţe familiei bărbatului decedat.

"Ca urmare a incidentului petrecut ieri, 19 februarie 2020, în magazinul Lidl de pe strada Iosif Bulbuca, din Timişoara, când unui client i s-a făcut rău la scurt timp după ce a intrat în magazin, dorim să transmitem gândurile şi sincerele noastre condoleanţe familiei greu încercate în aceste momente. Colegii noştri au intervenit imediat, atât pentru acordarea primului ajutor, cât şi pentru apelarea serviciului de urgenţă 112, însă, din păcate, eforturile salvatorilor au fost zadarnice. Totodată, le cerem scuze clienţilor noştri care au fost expuşi, fără voia lor, la intervenţia autorităţilor competente", se arată într-un comunicat dat publicităţii joi de reprezentanţii respectivului supermarket. AGERPRES/(A, AS - autor: Otilia Halunga, editor: Karina Olteanu, editor online: Irina Giurgiu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mare grijă, urmează cele mai dure zile! Pericolul ca România să se transforme într-un focar uriaș n-a trecut!

2 VIDEO Foarte util / Medic din prima linie în lupta cu COVID-19 despre „mitul tratamentelor minune” și fake-urile…

3 BREAKING Sorina Pintea a revenit asupra demisiei de la șefia Spitalului Județean din Baia Mare și a fost repus…

4 Vela, imbecilule, dă-ți demisia! Îi obligi pe români să stea în casă și le dai amenzi, dar nu vezi ce se întâm…

5 Aici trebuia dat cu tunul, în adevăratul buboi! Termitele bugetare despre care nu vorbește nimeni

recomandări

Te ia DNA: Nicolae Moga

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Uitați-vă la crocodilul ăsta gigantic!