Timiş: Bărbatul bănuit de agresiune sexuală asupra unei eleve de clasa I, în toaleta fetelor, reţinut pentru 24 de ore

Timiş: Bărbatul bănuit de agresiune sexuală asupra unei eleve de clasa I, în toaleta fetelor, reţinut pentru 24 de ore

Bărbatul în vârstă de 29 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală asupra unei eleve de clasa I de la Liceul de Muzică "Ion Vidu" din Timişoara, a fost reţinut pentru 24 de ore, joi seara, după audieri, a anunţat Poliţia Timiş.

Acesta a fost căutat de poliţişti de miercuri, după ce au fost sesizaţi de personalul didactic cu privire la faptul că în jurul orei 9,00, o persoană necunoscută a pătruns în incinta liceului, iar o elevă din clasa I a relatat că s-a întâlnit cu un bărbat în toaleta fetelor.

Conform şefei Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Timiş, Aura Danielescu, în prima pauză, de la ora 8,50, pe o intrare secundară din unitate, care era deschisă şi prin care o echipă de muncitori manipula materiale de construcţii, a pătruns un individ neidentificat.

"Pe coridor, el a întâlnit două eleve de clasa a IV-a şi le-a rugat să-l conducă spre o anumită sală, dar pentru că fetele nu au reuşit să înţeleagă exact ce dorea acel bărbat, au plecat spre sala lor de clasă. În timpul celei de-a doua ore, învăţătoarea unei eleve de clasa I a venit la direcţiune cu fetiţa care îi ceruse voie să meargă la toaletă şi care a povestit că era un hoţ în baie. Poliţia a fost chemată imediat de directorul şcolii, care cercetează incidentul petrecut", a spus Aura Danielescu.

Bărbatul, care era căutat de poliţişti, s-a predat joi, ulterior fiind audiat. AGERPRES / (AS - autor: Otilia Halunga, editor: Antonia Niţă, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoarea l-a înșelat pe Dragnea! Încornoratul și-a făcut bagajele și a părăsit casa cumpărată cu banii lui

2 Misterul anului / Cine este bărbatul căruia îi făcea sex oral țiitoarea în filmulețul trucat care l-a enervat pe…

3 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

4 Rusia, la granițele României? / Misterul vizitei intempestive în SUA a șefului SRI

5 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…