Timiş: Bărbatul care a omorât în bătaie o persoană şi a rănit alte cinci, reţinut

Timiş: Bărbatul care a omorât în bătaie o persoană şi a rănit alte cinci, reţinut

Bărbatul de 33 de ani din Timiş, care a omorât în bătaie o persoană şi a rănit alte cinci în oraşul Făget şi într-o localitate învecinată, a fost reţinut, joi, urmând să fie prezentat judecătorilor Tribunalului Timiş cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea mai multor infracţiuni, între care cea de omor.

Bărbatul, prins în cursul nopţii, este cercetat pentru omor, tentativă de omor, vătămare corporală din culpă, furt şi conducere sub influenţa stupefiantelor.

Cu privire la ultima acuzaţie, surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru AGERPRES că bărbatul avea în sânge trei tipuri de droguri, însă acestea urmează să fie confirmate de Institutul de Medicină Legală, unde au fost trimise probe biologice pentru identificarea drogurilor.

Poliţiştii l-au prins pe suspectul de 33 de ani în noaptea de miercuri spre joi. El a fost depistat în trafic în localitatea Bichigi, învecinată cu oraşul Făget, unde a comis primul atac, acesta fiind la volanul unui autoturism care nu îi aparţinea. Poliţiştii spun că nu a opus rezistenţă, însă nu era coerent în vorbire, afirmând că o icoană l-a determinat să comită faptele.

Conform anchetatorilor, primul atac a avut loc asupra unui cuplu aflat în parcul din oraşul Făget. Un bărbat şi soţia acestuia au fost bătuţi crunt, cu un corp contondent. Bărbatul a murit, în timp ce femeia a ajuns la spital în stare de comă.

Suspectul a fugit apoi cu o bicicletă în satul vecin Temereşti, unde a bătut o femeie şi alţi doi bărbaţi, după care a furat un autoturism, lovind cu maşina o altă persoană.

Agresorul fusese localizat de poliţişti imediat, dar a reuşit să treacă de barajul format în Temereşti, deşi agenţii au tras în direcţia maşinii pe care o conducea trei focuri de armă.

Sute de poliţişti din Timiş şi judeţele învecinate au participat la căutarea suspectului. Autorităţile au folosit în acest scop inclusiv un elicopter şi o dronă, bănuindu-se că suspectul se ascundea într-o zonă împădurită. Bărbatul a fost prins după aproximativ 18 ore de căutări, în satul Bichigi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”