Timiş: Cele trei femei confirmate cu coronavirus s-au întors din Italia

Timiş: Cele trei femei confirmate cu coronavirus s-au întors din Italia

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Timiş, Cornelia Bubatu, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, că toate cele trei femei din judeţ confirmate vineri cu infectare cu coronavirusul Covid-19 au venit în ultima perioadă din Italia, una dintre ele fiind internată deja la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara.

Celelalte două femei vor fi aduse la spital, pentru internare, în cursul acestei zile.

"Sunt încă trei noi cazuri de coronavirus în judeţul Timiş, la trei femei. Două dintre ele, în vârstă de 40 şi 50 de ani erau în carantină, iar o altă femeie în vârstă de 33 de ani a fost deja internată. Testele celor trei femei au ieşit pozitive", a afirmat Cornelia Bubatu.

Femeia de 33 de ani era în autoizolare la domiciliu, iar joi seara au apărut primele semne de boală şi a mers la spital, unde a fost izolată, iar testele au ieşit pozitive, vineri.

Încă trei cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate vineri în România, fiind vorba despre trei femei din judeţul Timiş, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică. Astfel, numărul total al îmbolnăvirilor cu noul coronavirus în ţara noastră a ajuns la 73 . AGERPRES / (AS - autor: Otilia Halunga, editor: Marius Frăţilă, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”