Timiș: Cursurile se suspendă până miercuri în școli și grădinițe, din cauza frigului din clase

Timiș: Cursurile se suspendă până miercuri în școli și grădinițe, din cauza frigului din clase

Activitatea școlară în școlile și grădinițele din Timiș va fi reluată miercuri, 11 ianuarie, fiind suspendată timp de două zile din cauza temperaturilor scăzute din multe dintre unitățile de învățământ din județ, a declarat duminică, pentru AGERPRES, prefectul Mircea Băcală.

''În cadrul Comitetului județean pentru situații de urgență care a avut loc duminică, la Prefectura Timiș, Inspectoratul general școlar Timiș a făcut o informare la nivel de județ despre modul de încălzire a spațiilor unde au loc ore și s-a constatat că în foarte multe astfel de spații temperaturile nu cresc mai mult de 5-10 grade Celsius. Pentru a nu pune copiii într-o situație mai deosebită am decis în urma votului membrilor comitetului județean pentru situații de urgență suspendarea orelor de curs pe luni și marți, la nivel de județ'', a afirmat prefectul Mircea Băcală.

Potrivit reprezentantului Guvernului în teritoriu, la ședința Comitetului județean pentru situații de urgență Timiș a participat și prim-ministrul Sorin Grindeanu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...