Timiş: Două TIR-uri, răsturnate de furtuna din noaptea trecută

Timiş: Două TIR-uri, răsturnate de furtuna din noaptea trecută

Vântul puternic care a afectat judeţul Timiş în noaptea de miercuri spre joi a provocat căderea mai multor copaci, decopertări de acoperişuri, dar şi răsturnarea a două TIR-uri în care se aflau două persoane.



Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a anunţat, joi, că echipajele au intervenit în Timişoara pentru degajarea a 25 de copaci, unii căzuţi peste autoturisme, evacuarea apei din 16 subsoluri, gospodării şi curţi inundate, degajarea unui acoperiş luat de vânt de pe o mansardă a unui bloc aflat în construcţie, ridicarea a două autocamioane TIR răsturnate de vânt, cu două persoane blocate în interiorul acestora, fără a se înregistra victime.



Pompierii ISU Banat au mai intervenit în localităţile Giroc (o degajare de copac, o inundaţie şi un contor de gaz spart), Lugoj (trei degajări de copaci, cinci inundaţii în gospodării, opt degajări de acoperişuri de bloc luate de vânt, o degajare de acoperiş al unei case, luat de vânt), Chişoda (două inundaţii în gospodării), Parţa, Silagiu şi Utvin (degajări de copaci şi gospodării inundate).



În urma fenomenelor meteorologice avertizate, au intervenit forţe şi mijloace din cadrul ISU Banat din Timişoara, Lugoj, Buziaş, Făget şi Deta, care au acţionat cu peste 20 de autospeciale de primă intervenţie şi comandă, cu module de descarcerare şi peste 50 de subofiţeri. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia