Timiş: Grupare infracţională specializată în trafic de droguri, destructurată

Timiş: Grupare infracţională specializată în trafic de droguri, destructurată

Un număr de 22 de persoane au fost conduse la sediul DIICOT Timişoara pentru audieri, miercuri, după ce poliţişti ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT Timişoara, au în desfăşurare 24 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Timiş (22) şi Bihor (2) pentru destructurarea unei reţele specializate în trafic de droguri.

Percheziţiile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de mare risc, punerea la dispoziţie, cu ştiinţă, cu orice titlu, a unei locuinţe sau a unui local ori a oricărui alt loc amenajat, în care are acces publicul, pentru consumul ilicit de droguri ori tolerarea consumului ilicit în asemenea locuri, deţinerea de droguri de mare risc în vederea consumului propriu, fără drept şi camătă, arată un comunicat al Poliţiei Timiş, remis AGERPRES.

Din cercetări a reieşit că în perioada 2017 - 2019, persoanele bănuite ar fi constituit un grup infracţional organizat, în vederea procurării şi comercializării de droguri de mare risc, în scopul obţinerii de bani.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. În activităţi sunt angrenaţi şi poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Timişoara, Oradea, Arad, Caraş-Severin, Hunedoara, Mehedinţi, precum şi jandarmi din Timiş şi Gruparea de Jandarmi Mobilă "Glad Voievod" Timişoara. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 „Am decis să încercăm din nou”

4 „Dacă erai fata mea îți spuneam să îți mai pui o bluză pe tine”

5 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!