Timiş: În vama Cenad se aşteaptă 40 de minute pentru ieşirea din ţară

Timiş: În vama Cenad se aşteaptă 40 de minute pentru ieşirea din ţară

La punctul de frontieră cu Ungaria Cenad-Kiszombor sunt deschise, sâmbătă, toate cele trei benzi pe sensul de ieşire din ţară, timpul de aşteptare fiind de circa 40 de minute.

"Se lucrează la capacitate maximă, iar dacă va fi nevoie se va suplimenta efectivul de personal. Participanţii la trafic sunt rugaţi să verifice site-ul online al Poliţiei de Frontieră, pentru a se putea reorienta spre puncte vamale cu timpi de aşteptare mai mici, cum este, de exemplu, vama Turnu", a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Timişoara, Mihaela Leş.

Pe banda de intrare din Ungaria, timpul de aşteptare este de 10 minute, la fel ca la punctele de frontieră cu Serbia, de la Jimbolia şi Moraviţa.

Peste 230.000 de persoane au tranzitat punctele de frontieră în ultimele 24 de ore, cele mai multe pe sensul de ieşire din ţară, a anunţat, sâmbătă, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF).

"În ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere ale frontierei au trecut peste 230.500 persoane, cetăţeni români şi străini, dintre care aproximativ 79.700 pe sensul de intrare şi 150.800 pe cel de ieşire din ţară şi peste 59.000 mijloace de transport, dintre care 19.200 pe sensul de intrare şi 39.800 pe sensul de ieşire din ţară", se precizează într-un comunicat al IGPF transmis AGERPRES. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...