Timiș: Migranți din Pakistan, opriți la frontiera cu Serbia

Timiș: Migranți din Pakistan, opriți la frontiera cu Serbia

Patru cetățeni din Pakistan, cu vârste cuprinse între 13 și 20 de ani, au fost descoperiți duminică dimineața de polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Sânnicolau Mare, în timp ce încercau să treacă granița din Serbia în România.

Sursa foto: www.politiadefrontiera.ro

Potrivit unui comunicat IGPF transmis AGERPRES, cele patru persoane au fost conduse la sediul poliției de frontieră pentru cercetări, unde au declarat că au încercat să treacă frontiera din Serbia în România cu intenția de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cele patru persoane urmând să fie preluate de lucrătorii din cadrul Centrului de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil Timișoara, pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

Pe de altă parte, polițiștii de frontieră și inspectorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Poliției de Frontieră Porțile de Fier I au confiscat, în urma unei acțiuni desfășurate pe linia combaterii traficului cu produse accizabile, 300 de litri de alcool și 60 de pachete de țigări, de la un cetățean sârb.

Bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina