Timiș: Nouă persoane din dosarul 'Vameși Stamora-Moravița 2016', reținute în Arestul Arad

Timiș: Nouă persoane din dosarul 'Vameși Stamora-Moravița 2016', reținute în Arestul Arad

Nouă persoane audiate de DIICOT Timișoara, marți, în dosarul 'Vameși Stamora - Moravița 2016' au fost reținute pentru 24 de ore și conduse în Arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

'În Arestul Inspectoratului de Poliție Arad au ajuns nouă persoane, dintre care două sunt femei', a declarat pentru AGERPRES Lorena Pârvulescu, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

În urma investigațiilor efectuate într-un dosar penal de către procurorii DIICOT Timișoara și ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție , au fost puși sub învinuire peste 50 de suspecți, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, luare de mită, dare de mită, contrabandă și complicitate la contrabandă, arată un comunicat de presa al DGA, remis AGERPRES.

Din cercetările efectuate în mai multe dosare penale privind săvârșirea unor infracțiuni de contrabandă de către membrii unor grupuri infracționale, a rezultat că polițiștii de frontieră din PTF Stamora-Moravița, sub coordonarea șefului de punct și a șefilor de ture, s-au constituit și au acționat în mod coordonat, în cadrul unui grup infracțional organizat, în scopul comiterii unor infracțiuni de corupție pentru a obține diferite beneficii materiale.

AGERPREES/(A, AS — autor: Otilia Halunga, editor: Elena Stanciu, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria