Timiş: Primii doi pacienţi internaţi cu coronavirus au fost externaţi

Timiş: Primii doi pacienţi internaţi cu coronavirus au fost externaţi

Primii doi pacienţi infectaţi cu noul virus COVID-19, internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara, la finele lunii februarie, respectiv, la începutul lunii martie, au fost externaţi, vineri, fiind consideraţi sănătoşi, a informat Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Timiş.

Este vorba despre o femeie de 38 de ani care a revenit din Bergamo şi de un bărbat de 47 de ani, care a călătorit în acelaşi avion cu femeia.

"Primii doi pacienţi infectaţi cu noul COVID-19 au fost externaţi. Pacienţii externaţi sunt consideraţi sănătoşi", a anunţat DSP Timiş.

În spital mai sunt internaţi cu acelaşi diagnostic doi liceeni, colegi de clasă, de la Liceul Alimentar Timişoara, pentru care Comitetul pentru situaţii de urgenţă Timiş a luat vineri decizia ca în perioada 9 - 11 martie să fie închis pentru dezinfecţie. AGERPRES / (AS - autor: Otilia Halunga, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia