Timiş: Primii doi pacienţi internaţi cu coronavirus au fost externaţi

Timiş: Primii doi pacienţi internaţi cu coronavirus au fost externaţi

Primii doi pacienţi infectaţi cu noul virus COVID-19, internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara, la finele lunii februarie, respectiv, la începutul lunii martie, au fost externaţi, vineri, fiind consideraţi sănătoşi, a informat Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Timiş.

Este vorba despre o femeie de 38 de ani care a revenit din Bergamo şi de un bărbat de 47 de ani, care a călătorit în acelaşi avion cu femeia.

"Primii doi pacienţi infectaţi cu noul COVID-19 au fost externaţi. Pacienţii externaţi sunt consideraţi sănătoşi", a anunţat DSP Timiş.

În spital mai sunt internaţi cu acelaşi diagnostic doi liceeni, colegi de clasă, de la Liceul Alimentar Timişoara, pentru care Comitetul pentru situaţii de urgenţă Timiş a luat vineri decizia ca în perioada 9 - 11 martie să fie închis pentru dezinfecţie. AGERPRES / (AS - autor: Otilia Halunga, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

2 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

3 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

4 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”

5 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”