Timiş: Şase cadre medicale cu COVID-19, la Spitalul de Copii ''Louis Ţurcanu'' din Timişoara

Timiş: Şase cadre medicale cu COVID-19, la Spitalul de Copii ''Louis Ţurcanu'' din Timişoara

Trei noi focare de COVID-19 activ au fost raportate, marţi, de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Timiş, unul dintre ele fiind la Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara, unde şase cadre medicale sunt infectate cu SARS-CoV-2.

Purtătorul de cuvânt al DSP Timiş, Cornelia Bubatu, a declarat, marţi, că în acest moment, în judeţ sunt 12 focare active de COVID-19, aflate sunt observaţie epidemiologică a instituţiei.

Acestea sunt la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Lugoj (76 cazuri confirmate), la Centrul pentru Vârstnici "Tutunaru" din Timişoara (37), la Şcoala Gimnazială 19 "Avram Iancu" din Timişoara (3), Fabrica "Gelco Prod" Timişoara (11), Fabrica Zoppas din Sânnicolau Mare (54), Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Periam (13), Liceul Penticostal "Logos" Timişoara (7), Clinica Nefromed Timişoara (4), Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsigologice Timişoara (4), Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" Timişoara (6), Fabrica Hella Ghiroda (6), Fabrica de pantofi "Acelum" Timişoara (16)

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Timiş, Daniela Fetescu, a anunţat că în ultimele 24 de ore au fost confirmate cu COVID-19 36 de persoane, din care 19 din Timişoara, câte două la Lugoj, Giroc, Dumbrăviţa şi Sânandrei şi câte un caz în Făget, Gătaia, Pădureni, Giarmata (Ghiroda), Butin (Gătaia), Dudeştii Noi, Şag, Giulvăz şi Satchinez.

Marţi dimineaţa, numărul total de persoane internate confirmate cu SARS-CoV-2 a fost de 160, cu 17 internaţi pe secţia ATI. Totodată, cinci cadre medicale au fost confirmate cu COVID-19 în ultimele 24 de ore şi s-au înregistrat trei decese. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…