Timiş: Şase percheziţii în trei judeţe, în legătură cu certificate de vaccinare care ar fi fost falsificate

Timiş: Şase percheziţii în trei judeţe, în legătură cu certificate de vaccinare care ar fi fost falsificate

Poliţiştii din trei judeţe fac percheziţii, miercuri, în legătură cu certificate de vaccinare care ar fi fost falsificate, suspiciune apărută după ce persoane care susţineau că au primit ser anti-COVID-19 au ajuns în stare foarte gravă în spital, a informat IPJ Timiş.

La percheziţii participă lucrători ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratelor Judeţene de Poliţie Timiş, Mehedinţi şi Gorj.

"În dosar, se efectuează cercetări cu privire la infracţiunile de fals intelectual, uz de fals, fals informatic şi zădărnicirea combaterii bolilor, constând în aceea că mai multe persoane s-au prezentat pentru a fi internate la spital cu simptomatologie gravă de infectare cu virusul SARS-CoV-2 şi au prezentat la internare certificate de vaccinare anti-covid, pentru care există suspiciunea că ar fi false", precizează informarea transmisă de către reprezentanţii IPJ Timiş.

Ulterior executării percheziţiilor, vor fi puse în executare opt mandate de aducere. AGERPRES / (AS - autor: Marian Buga, editor: Marius Frăţilă, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante