Timiş: Şoferul vinovat de producerea accidentului de pe A1 Traian Vuia - Timişoara a fost identificat de poliţişti

Timiş: Şoferul vinovat de producerea accidentului de pe A1 Traian Vuia - Timişoara a fost identificat de poliţişti

Şoferul care a provocat accidentul de pe autostrada A1, în zona localităţii Traian Vuia, în urma căruia două persoane au decedat şi doi minori au ajuns la spital în comă, a fost identificat de poliţişti după ce a fugit de la locul producerii evenimentului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş, acesta are 43 de ani şi este din satul Româneşti. El a intrat pe contrasens şi a izbit autoturismul care se deplasa regulamentar.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, Elena Megherea, a declarat că în jurul orei 4,35 s-a primit solicitarea de intervenţie la accidentul rutier produs pe autostrada A1, la kilometru 447, sensul de mers Traian Vuia - Timişoara.

"Au fost implicate două autoturisme; într-unul se aflau trei adulţi şi doi copii, dintre care doi adulţi încarceraţi, care ulterior au fost declaraţi decedaţi. Cei doi copii (de 6 şi 9 ani) au fost transportaţi inconştienţi la spital, în stare comatoasă. Al treilea adult (tatăl copiilor) nu a necesitat îngrijiri medicale. S-a intervenit cu două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, 14 subofiţeri, trei ambulanţe SAJ, echipaj de poliţie", a afirmat Elena Megherea. AGERPRES / (AS - autor: Otilia Halunga, editor: Irina Poenaru, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro