Timiş: Tânăr de 19 ani, reţinut pentru furtul unui bancomat de criptomonede din Timişoara

Timiş: Tânăr de 19 ani, reţinut pentru furtul unui bancomat de criptomonede din Timişoara

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Timiş au depistat sâmbătă un tânăr, de 19 ani, bănuit de furtul unui bancomat de criptomonede din Timişoara.

''În fapt, astăzi, 9 aprilie, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la data de 8 aprilie, în jurul orei 21,00, din incinta unui complex comercial din Timişoara, a fost sustras un bancomat de criptomonede. În cursul zilei de astăzi, poliţiştii au depistat în localitatea Vinga, judeţul Arad, un tânăr, de 19 ani, bănuit de comiterea faptei'', informează IPJ Timiş.

În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că a fost cauzat un prejudiciu în valoare de 286.000 de lei, 236.000 de lei reprezentând suma de bani aflată în bancomat, iar 50.000 de lei - valoarea bancomatului.

Potrivit IPJ Timiş, cu prilejul depistării făptuitorului, s-au recuperat 52.500 de lei, dintre care 44.000 de lei asupra bănuitului, iar 8.500 de lei au fost găsiţi îngropaţi în grădina imobilului de domiciliu.

De asemenea, pe un câmp în apropierea localităţii Vinga, a fost depistat bancomatul sustras, în urma examinării constatându-se faptul că, în interiorul acestuia, se mai aflau 127.700 de lei.

În total, poliţiştii au reuşit recuperarea a 180.200 de lei, 55.800 de lei nefiind recuperaţi.

În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiş, urmând ca, în cursul zilei de duminică, să fie prezentat magistraţilor, pentru dispunerea unei măsuri preventive. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale