Timiş: Traficant de droguri de mare risc, arestat preventiv

Timiş: Traficant de droguri de mare risc, arestat preventiv

Un bărbat de 29 de ani din Timiş a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţia de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

În cauză s-a reţinut faptul că inculpatul, în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a procurat şi comercializat droguri de mare risc, în vederea obţinerii unor foloase materiale injuste, precizează DIICOT, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Săptămâna trecută, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Timişoara, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Caraş-Severin şi BCCO Timişoara, au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a inculpatului, în timp ce acesta încerca să comercializeze cantitatea de 92,7 grame de amfetamină, contra sumei de 3.100 lei.

Ulterior activităţii de prindere în flagrant, a fost efectuată o percheziţie domiciliară la locuinţa inculpatului, ocazie cu care a fost identificată şi ridicată cantitatea de aproximativ 1 kg de amfetamină.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat magistraţilor Tribunalului Timiş cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...