Timişoara - prima zi fără niciun nou caz de COVID-19

Timişoara - prima zi fără niciun nou caz de COVID-19

O singură persoană a fost testată pozitiv, în ultimele 24 de ore, în judeţul Timiş, iar pentru Timişoara luni este prima zi de la începutul pandemiei fără nicio nouă infectare cu SARS-CoV-2, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Timiş.

Singurul caz depistat pozitiv a fost în comuna Giroc.

În spitalele din judeţ a crescut numărul bolnavilor internaţi cu patologii asociate SARS-CoV-2, ajungând, luni, la 91 (de la 79 raportaţi duminică) şi la 25 în secţiile ATI (faţă de 24). S-a înregistrat şi un deces.

Rata de infectare a coborât la 0,31 la mie, pe judeţ, şi la 0,38 în Timişoara.

Rămâne activ un focar COVID-19, la Penitenciarul Timişoara, cu 19 condamnaţi infectaţi.

De la debutul campaniei de imunizare, în judeţ s-au administrat 349.230 doze de vaccin, din care 160.164 sunt rapeluri.

Totalul persoanelor imunizate complet a ajuns la 167.577, prin administrarea şi a serului Johnson&Johnson, în doză unică. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”