Timmermans, în Politico despre păcăliciul Europei: „Nu știu dacă Dragnea chiar crede ceea ce spune”

Timmermans, în Politico despre păcăliciul Europei: „Nu știu dacă Dragnea chiar crede ceea ce spune”

Timmermans, în Politico despre păcăliciul Europei: „Nu știu dacă Dragnea chiar crede ceea ce spune”. Frans Timmermans, prim vicepreședintele Comisiei Europene, a declarat pentru publicația Politico.eu că a fost ”foarte strict și foarte clar” în întâlnirea cu Liviu Dragnea de la Congresul socialiștilor europeni din week-end.

Dragnea ”vrea să discute cu noi, nu vrea să părăsească familia socialiștilor, vrea ca posibilele neînțelegeri să fie rezolvate. În următoarele săptămâni vom vedea dacă putem face asta”, a spus Timmermans pentru Politico.

În ceea ce privește relația Comisiei Europene cu România, Timmermans a spus că va discuta cu guvernul Dăncilă săptămâna viitoare. ”Nu știu ce se va întâmpla. Totodată, nu știu dacă Dragnea chiar crede ceea ce spune”. Timmermans a mai spus că a auzit că Dragnea ar fi spus presei române că toate problemele au fost deja rezolvate, dar ”din păcate nu e așa”.

Și Udo Bullmann, șeful facțiunii socialiste din Parlamentul European, a vorbit pentru Politico despre întâlnirea cu Dragnea de la Madrid: ”L-am confruntat pe Dragnea în legătură cu investigația penală împotriva lui Timmermans. E absurd, firește că a trebuit să discutăm despre asta… Am fost clari: cine vrea să fie parte din familia noastră trebuie să respecte statul de drept”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Interlopul Cătălin Mavrichie, asasinul lui „Caiac”, va fi eliberat condiționat după 13 ani de detenție

3 Cum își amenințau victimele interlopii Kiss și Gumi / Amănunte terifiante

4 Scandalul banilor furați de securiști ia amploare / Dezvăluirile istoricului Mădălin Hodor

5 Român prins după zece ani, graţie unui hamburger lăsat la locul faptei. A fost depistat cu ajutorul probei ADN