Tinerii liberali, scandări împotriva PSD. Liderul TNL a prezentat scuze

Tinerii liberali, scandări împotriva PSD. Liderul TNL a prezentat scuze

Liderul TNL, Mara Mareș, a prezentat scuze în numele organizației, după ce în spațiul public au apărut imagini surprinse la Școala de Vară a TNL în care se aud scandări jignitoare la adresa PSD, relatează News.ro.

Tinerii liberali au scandat împotriva PSD FOTO Facebook / Mara Mareș

Mai multe imagini distribuite în spaţiul public arată cum participanţii la petrecerea TNL, desfăşurată după lucrările Şcolii de Vară a TNL, printre hohote de râs, folosesc expresii jignitoare la adresa partidului aflat la guvernare alături de PNL, potrivit News .ro.

După apariţia imaginilor, liderul TNL, Mara Mareş, a prezentat scuze, promiţând că protagoniştii vor fi identificaţi şi că vor avea loc discuţii pe acest subiect.

„Îmi cer scuze în numele Tineretului Naţional Liberal pentru aceste comportamente inacceptabile”, a transmis Mara Mareş, potrivit sursei citate.

Președinta TNL a argumentat că membrii din conducerea organizației nu pot controla tot ce se întâmplă la evenimentele organizate. „Mărturisesc ca am aflat acum puţin timp şi cu mare neplăcere despre limbajul folosit. Adevarul este ca nu putem controla tot, mai ales noaptea tarziu. Voi face toate demersurile să identificam persoanele din video si vom avea o discutie pe subiect”, a mai explicat Mara Mareș.

Mareș a mai explicat că organizația pe care o conduce nu este caracterizată de astfel de activități. „Zilele petrecute la Şcoala de Vară au avut drept obiectiv principal profesionalizarea echipei de tineret, prin traininguri intense si specifice. Aceste activităţi ne caracterizează, iar pe altele le regretam”, a transmis Mara Mareş, potrivit sursei citate.

Școala de Vară a TNL

Președintele României nua fost prezent la eveniment, însă a transmis un mesaj în care i-a asigurat pe membrii TNL de întreaga sa susținere și s-a arătat convins că lecțiile învățate în cadrul școlii de vară vor ajuta tinerii să ia cele mai bune decizii.

La eveniment au participat și le-au vorbit tinerilor mai mulți membrii din conducerea PNL, Premierul Niolae Ciucă i-a îndemnat pe tineri să nu se teamă și să le spună seniorilor în față: „noi suntem mai buni ca voi”.

La lucrările Şcolii de Vară au mai luat cuvântul secretarul general Lucian Bode și prim-vicepreşedintele Rareş Bogdan.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?