Ținuta curajoasă a Shakirei. Cum s-a afișat cântăreața la Wimbledon FOTO

Ținuta curajoasă a Shakirei. Cum s-a afișat cântăreața la Wimbledon FOTO

Cântăreața columbiană, în vârstă de 46 de ani, a atras toate privirile vineri, 14 iulie, la Wimbledon datorită ținutei pe care a ales să o poarte.

Shakira la Wimbledon FOTO Profimedia

Aceasta a fost prezentă la meciul dintre spaniolul Carlos Alcaraz (20 de ani, numărul 1 ATP) și rusul Daniil Medvedev (27 de ani, locul 3 ATP) , care s-a încheiat 6-3, 6-3, 6-3. Alcaraz a ieșit învingător, ceea ce înseamnă că finala masculină a turneului de la Wimbledon 2023 se va disputa între el și Novak Djokovic.

Acestea fiind spuse, artista s-a afișat la Wimbledon cu o ținută din denim pe care a ales să o accesorizeze cu o pereche de ochelari de soare cu lentile negre și cu o geantă albă de la Moschino.

Fanii i-au criticat ținuta, aceștia fiind de părere că alegerile vestimentare ale cântăreței nu sunt tocmai potrivite pentru Wimbledon.

Dezvăluiri despre infidelitatea lui Gerard Pique

Fostul fundaș al Barcelonei, Gerard Pique, s-a despărțit de Shakira , cu care are doi copii, în urmă cu doar un an. Cântăreața pare să meargă mai departe. Din momentul în care s-a mutat la Miami cu cei doi copii, au circulat zvonuri conform cărora artista ar avea o relație cu Lewis Hamilton, de 7 ori campion de Formula 1.

De curând, Shakira a dezvăluit că a aflat despre trădarea amoroasă a lui Gerard Pique în timp ce tatăl ei, William Mebarak, era internat în spital.

Shakira la Wimbledon.

Shakira la Wimbledon. Foto Instagram/ Shakira

În interviul pentru coperta revistei „Los 50 más bellos” a publicației People en Espanol, Shakira a explicat pentru prima dată circumstanțele dureroase în care a aflat că Gerard Pique îi este infidel.

Cântăreața columbiană a spus că a aflat din presă în timp ce tatăl ei, William Mebarak, era spitalizat la Barcelona în urma unui accident. „A mers la Barcelona pentru a mă consola când eram mistuită de tristețe din cauza despărțirii, iar când a fost acolo pentru prima împărtășanie a lui Milan a fost grav rănit într-un accident”, își amintește Shakira despre tatăl ei, pe care îl descrie ca fiind „cel mai bun prieten” al ei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat