TIR-urile care ies din ţară prin PTF Giurgiu-Ruse formează o coadă de 7 kilometri pe DN 5

TIR-urile care ies din ţară prin PTF Giurgiu-Ruse formează o coadă de 7 kilometri pe DN 5

TIR-urile care ies din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse, Bulgaria, formează miercuri o coadă de aproximativ şapte kilometri pe prima bandă de mers a DN 5 Bucureşti-Giurgiu, timpul de aşteptare la controlul de frontieră fiind de aproximativ 70 de minute.

"În mod normal, prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, ies din ţară, într-un interval de 24 de ore, un număr de aproximativ 900 de camioane, dar astăzi s-a prezentat la controlul de frontieră un număr mai mare de camioane, respectiv 1.189, şi acest lucru, coroborat cu faptul că au demarat lucrările la şoseaua de centură a municipiului, a dus la formarea de cozi, iar timpul de aşteptare pentru controlul de frontieră la camioane este de aproximativ 70 de minute", a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Andreea Bicu.

Pentru camioanele care intră în ţară prin PTF Giurgiu timpul de aşteptare este de 50 de minute, iar pentru autoturisme timpul de aşteptare este de zece minute atât pe sensul de ieşire din ţară cât şi pe cel de intrare în România. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

2 Uite o întrebare / Cine a luat 5 milioane de euro șpagă pentru Dragnea, la Atena?

3 Așa arată „câmpul de luptă” după cheful de la ziua liderului AUR, Eugen Simion! Tot așa ar lăsa și țara dacă v…

4 Așa o fi?

5 CULISE Cum arată schema viitoarei conduceri PNL. Dacă va câștiga Cîțu