Țiriac, flancat de bodyguarzi, și-a scos „prospătura” la restaurant

Țiriac, flancat de bodyguarzi, și-a scos „prospătura” la restaurant

Ion Țiriac (82 de ani) a fost surprins de fotoreporterii Click așa cum îi stă bine unui miliardar: flancat de bodyguarzi, îmbrăcat la patru ace și cu o domnișoară finuță alături.

Zilele trecute, profitând de vremea frumoasă de afară, Ion Țiriac (82 de ani) a ieșit la pădure, dar nu pentru o drumeție, ci pentru a lua masa la cârciuma preferată a vedetelor.

Omul de afaceri, care deține o avere de 7,2 miliarde de lei, conform celor mai recente date Forbes, nu s-a dezis nici de această dată: a ieșit în oraș îmbrăcat impecabil, într-un costum cafeniu închis, cu cămașă bej și pulover maro, nuanțele fiind extrem de bine combinate. Bodyguarzii erau și ei din același film, îmbrăcați la costum negru, cu masca de protecție pe figură, cu telefonul în mână și cu ochii în toate direcțiile, "scanând" zona.

Ion Țiriac, însoțit de o tânără misterioasă

În peisaj și-a mai făcut apariția însă și o prezență feminină, bine camuflată de oamenii lui Țiriac, dar și de masca pe care o purta aproape până sub ochi. Se poate vedea din imaginile surprinse de fotoreporterii Click că este vorba despre o tânără șatenă, cu părul de lungime medie, îmbrăcată într-o geacă neagră și care probabil a fost invitata lui Ion Țiriac la un prânz, la cârciuma din pădure, acolo unde meniul zilei costă 20 de lei. Aceeași tânără a mai fost surprinsă alături de Ion Țiriac și pe Litoral, în iulie 2019.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”