Țiriac, surprins cu iubita maseuză la munte, alături de Piero Ferrari și Romina Gingașu

Țiriac, surprins cu iubita maseuză la munte, alături de Piero Ferrari și Romina Gingașu

Turiştii care au avut inspiraţia să-şi petreacă weekendul de Florii în Poiana Braşov au putut fi martorii unor momente rar întâlnite: miliardarul Piero Ferrari, moştenitorul imperiului Ferrari, împreună cu Ion Ţiriac şi-au „comandat" o petrecere inedită la unul dintre cele mai apreciate restaurante din Poiană.

Ion Țiriac petrece Paștele Catolic la Poiana Brașov, unde are invitați de seamă, care ieri s-au bucurat de tradițiile sărbătorii pascale.

Alături de omul de afaceri, care fix peste o lună împlinește 84 de ani, se află și cea despre care se spune că ar fi iubita lui.

O fostă angajată de la Stejarii Country Club, unde lucra ca maseuză, ar fi iubita lui Țiriac senior și apare la petrecerea de ieri, conform imaginilor Romania TV.

Teodora și Ion Țiriac au fost surprinși prima dată împreună, la finalul anului trecut, într-un mall din București, alimentându-se astfel zvonul că ar fi împreună.

tiriac

Piero Lardi Ferrari este fiul nelegitim al lui Enzo Ferrari şi deține la ora actuală 10% din acțiunile imperiului Ferrari, primite moștenire de la tatăl său.

Miliardarul e căsătorit, din 2021, cu Romina Gingașu.





Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!